Ali zvoki, ki jih moški spušča med spolnim odnosom, kažejo na vrhunec, uživanje ali sproščenost? Več v nadaljevanju!

Raziskave kažejo, da lahko tudi moški zaigrajo vrhunec ali pa da preprosto lažejo o prijetnosti samega spolnega odnosa. Če te muči, ali je tvoj partner zadovoljen z vajinim spolnim življenjem, so to pokazatelji, ki ti bodo vse pojasnili.

Kaj pomenijo zvoki, ki jih med seksom spuščajo moški?

Govorjenje

Tvoj partner med spolnim odnosom pogosto govori, na primer: “Mmmm, tako si seksi, kako si dobra!”? Če je to vajina praksa, je velika verjetnost, da ga vzburja dirty talk. Pogovorita se, morda bi v postelji tudi od tebe kdaj rad slišal kaj umazanega.

Morda bi rad tudi od tebe slišal kaj umazanega.

Morda bi rad tudi od tebe slišal kaj umazanega.

Tišina

Je tvoj dragi med spolnim odnosom tiho? Brez skrbi, tudi če ne spušča zvokov, to še ne pomeni, da s taboj ne uživa. Prav nasprotno: če je tiho, morda tako lažje nadzira vrhunec in ga prelaga, ker uživa.

Smeh

Če se tvoj dragi med spolnim odnosom smeji, je to morda zato, ker je žgečkljiv. Morda si se ga po nesreči dotaknila na občutljivem mestu? Naslednjič bodi pozorna in se ne dotikaj njegove občutljive erogene cone (če si tega seveda ne želi).

Če ne želiš, da se partner v postelji smeji, se ga ne dotikaj na občutljivih mestih - torej tam, kjer ga žgečka.

Če ne želiš, da se partner v postelji smeji, se ga ne dotikaj na občutljivih mestih – torej tam, kjer ga žgečka.

Glasno dihanje

Če tvoj partner med spolnim odnosom glasno diha, je morda to zato, ker se približuje vrhuncu. Če želiš, da uživata nekoliko dlje, potem ga poskusi umiriti in nadaljujta počasneje.

Kričanje/vpitje

Je tvoj partner slišati kot ranjen bizon ali kakšna druga žival? Potem mu je s tabo zares dobro! To pomeni, da se lahko ob tebi sprosti in ti pokaže svojo živalsko stran!

 

Tvoj partner je ob tebi sproščen in pripravljen, da ti pokaže svojo živalsko stran.

Tvoj partner je ob tebi sproščen in pripravljen, da ti pokaže svojo živalsko stran.