Si samska in te te prijatelji ter družina večkrat sprašujejo, kako kaj ljubezensko življenje? Naj jih ne skrbi - samske ženske so odlične bodoče partnerice!

Poglej si, kaj so prednosti žensk, ki so bile dlje časa samske.

Lahko preživi brez “plus 1”

Ne glede, ali to pomeni, da si sama plača obrok, da si sama kupuje hrano v trgovini, da se sama zaposli v prostem času … vse lahko naredi SAMA. Ne rabi nikogar, da bi ob njej “igral” močnega moškega, prav tako pa se nanj ne bo prilepila in zanašala.

Ob sebi ne rabi druge osebe, da bi se počutila posebno

Ona že ve, da je posebna in da je samosvoja ženska. Komplimenti drugih in pozornost so samo dodatna potrditev zanjo.

Ob sebi ne rabi druge osebe, da bi se počutila posebno.

Ob sebi ne rabi druge osebe, da bi se počutila posebno.

Nikamor se ji ne mudi

Potrpežljivost je njena močna lastnost, in nanjo je zelo ponosna. Stvarem bo pustila, da tečejo po svoje in počasi, tako dolgo, kolikor bo pač to potrebno.

Ima življenje zunaj razmerja

Ne bo se razjezila, če bo partner delal pozno v noč ali pa če se bo želel družiti s prijatelji, družino. To je res ne bo motilo, ne bo vplivalo nanjo, saj lahko enako počne tudi ona.

Pozna svoje telo

Če je bila ženska dlje samska, je seveda logično, da bo svoje telo dobro poznala. Spolnost z njo bo zabava, polna eksperimentov

Pozna svoje telo.

Pozna svoje telo.

Potrudila se bo

Ker je bila dlje časa samska, se bo zavestno trudila, da sta s partnerjem srečna. Ve, da gre zatimsko delo in zato bo svoj del opravila z odliko.

Ne bo trpela bedarij

V vseh teh letih se je naučila boriti zase. Ker je samozavestna, se ne bo ponižala in skrila, ampak bo povedala tisto, kar misli. Zato bodo vsi, ki bodo z njo grdo ravnali, ekspresno hitro dobili nogo!

Svojega partnerja bo iskreno cenila

Ker je bila dlje časa samska, si je ustvarila višje standarde od povprečja. To pomeni, da ne bo dovolila, da bi ji kdorkoli uničil življenje. Njen partner bo zanjo izjemno poseben in hvaležna bo, da ima takšnega človeka ob sebi. Partnerju bo to jasno pokazala!

Čeprav “forever alone” ženske morda res nimajo veliko izkušenj z razmerji, vedo o njih več, kot se ljudje zavedajo. Ne rabijo zgodovine, da bi bile odlične partnerke. Namesto tega so raje živele samsko življenje, takšno, kot so ga želele, in se pri tem dobro spoznale. Danes vedo, da je edino pravo razmerje tisto, kjer se z njimi lepo ravna in v katerem so spoštovane.