Mnoge ženske se odločajo, da preživijo življenje s precej starejšim moškim. Vendar njihovega odnosa nekateri ne razumejo in jih pogosto tudi obsojajo oziroma ne odobravajo.

In čeprav bodo tisti najzlobnejši takoj pomislili, da med njimi ni ljubezni, ampak gre samo za koristi, vam prinašamo več razlogov, zakaj ženske tako pogosto padajo na starejše moške. In ne, denar ni na prvem mestu!

Sprejemajo modrejše odločitve

Ne prepuščajo se nepremišljenemu tveganju, ampak sprejemajo modrejše odločitve, do katerih so prišli skozi življenjske izkušnje. Te so jih namreč naučile številnih lekcij.

Starejši moški so zrelejši

Svet so že raziskali in pridobili nekaj izkušenj. Ugotovili so, kaj jih zanima, iz tega naredili kariero, zdaj pa se lahko posvetijo družini. Skozi “divjo fazo” so torej že šli, zdaj jim je v interesu, da se umirijo.

Starejši moški so zrelejši.

Starejši moški so zrelejši.

Več pomagajo pri hišnih opravilih

Vedo, da je ženskam to pomembno in da s tem, ko bodo pomagali pri gospodinjskih opravilih, ne bodo izgubili svoje moškosti. Poleg tega so najbrž že izkusili samsko življenje, ko so morali za takšne in drugačne stvari poskrbeti sami.

Zveze z njimi so stabilnejše

Vedo, kaj si želijo in nimajo časa (ali volje) sebe in druge obremenjevati z nepotrebnimi igricami.

Vedo, da je z ženskami treba ravnati spoštljivo

Razumejo, kaj je tisto, kar ženske potrebujejo in kaj jih bo osrečilo, skozi pretekle ljubezenske odnose pa so se najverjetneje naučili, kako se izogniti nekaterim težavam, zaradi česar je zveza z njimi preprostejša. Poleg tega niso osredotočeni samo nase in v primerjavi z mlajšimi moškimi več pozornosti namenjajo svoji partnerki.

Do žensk so spoštljivi.

Do žensk so spoštljivi.

Dajejo občutek varnosti

Do zdaj so si najverjetneje že zgradili kariero in so finančno stabilni. Prav tako ne iščejo več ljubezenskih dogodivščin, ampak stabilen odnos. Kombinacija vsega tega daje ženskam občutek varnosti.