Kako veš, da je pravi zate? Ženske pri moških velikokrat iščejo znamenja in namige, ki bi jim dali vedeti, da je on tisti pravi, da je tisti, s katerim se želijo poročiti. Zaljubiti se ni težko, malce težje pa je prepoznati, ali si se zaljubila v človeka, s katerim se želiš poročiti in preživeti preostanek svojega življenja. Tu je 10 znakov, ki pravijo, da je pravi zate.

Poznaš znake, ki razkrivajo, da je pravi zate? Biti zaljubljen je nekaj najlepšega, predvsem če si prepričana, da si ujela moškega svojih sanj. Kljub neizmerni ljubezni pa ženske pogosto daje preganjavica, ali je to res moški, s katerim želi deliti dobro in slabo, z njim dahniti usodni ‘da’ in preživeti preostanek življenja. Ljubezen zna biti namreč slepa, a k sreči obstaja način, s katerim prepoznaš, ali je tvoj princ na belem konju res princ na belem konju ali princ Hans iz Ledenega kraljestva, torej pokvarjeno blago.

PREBERITE ŠE: Seksualni post: bi se morali postiti tudi pri seksu?

Kako se prepričaš, da je res tisti pravi?

Kako se prepričaš, da je res tisti pravi?

V nadaljevanju preveri, kateri so tisti pokazatelji, ki razkrivajo, da je tvoj moški ”material” za oženiti, da je tisti, s katerim boš lahko ustvarila srečno skupno prihodnost. Bodi pozorna na teh 10 znakov in bližje boš odgovoru, ali z njim skočiti v zakon (ali ne).

10 znakov, da je pravi zate:

  1. Dan začne s tem, da te poljubi
  2. Raje posluša, kot govori
  3. Kuha
  4. Rad se stiska
  5. Zna te zadovoljiti med seksom
  6. Uživa v družbi tvojih prijateljev in družine
  7. Rad ima majhne otroke
  8. Je finančno odgovoren
  9. Opazi te in redno pohvali tvoj videz
  10. Skrbi zase in za svoje telo

Kaj pove tvoje astrološko znamenje o tvojem spolnem življenju?