buzz buzz

5+ zvezdnic, ki so našle princa in se le enkrat poročile

Slavni ljudje, ki so nenehno pod soji žarometov, pogosto težje vzpostavijo dolgotrajno partnersko zvezo. Življenjski slog, ki zahteva potovanja, odsotnost od doma in trdo delo, terja svoj dolg. A seveda neuspeli zakoni niso pravilo. V Hollywoodu, verjeli ali ne, je nekaj zvezdnic, ki so našle svojega princa in se le enkrat poročile. In kaj je recept za uspešen zakon?

Tako so videti barbike brez ličil

Lepota je relativna stvar, a lepotna industrija nam nenehno vsiljuje pravila o tem, katere stvari moramo pojmovati kot privlačne ali manj privlačne. In že med igro z barbikami ugotovimo, da obstajajo konstrukti o lepoti – popolnem naličenem obrazu. Olga Kamenetskaya odstrani kozmetiko z njihovega obraza in tako so zdaj videti barbike brez ličil.

Ta nevesta je na potovanju okoli sveta ves čas nosila poročno obleko

Verjeli ali ne, sanjski medeni tedni zares obstajajo. Nick in Zoe sta sicer varčevala dve leti in opravljala različna dela, da bi si lahko privoščila poroko in potovanje okoli sveta, a jima je uspelo. In to je tisto, kar šteje. Poleg tega, da sta ustvarila neverjetne spomine in posnela čudovite fotografije, je nevesta med potovanjem okoli sveta ves čas nosila poročno obleko. Osupljivo, kajne?