Kaj pove tvoje astrološko znamenje o tvojih posteljnih podvigih?

Kaj tvoje astrološko znamenje pove o tvojih posteljnih aktivnostih:

Vodnar

Vodnar je zelo neodvisen in iskren karakter. To astrološko znamenje ne mara dolgočasnežev, kar se pozna tudi v postelji. Vodnarji so strastni ljubimci, ki točno vedo, kaj hočejo. Slaba stran vodnarjev pa je, da se po akciji ne marajo objemati.

Riba

Ribe so tako intuitivne, da jih ima marsikdo za prave čarovnice in čarovnike. So zelo občutljive in radodarne. V postelji jim je tako glavno vodilo poskrbeti za potrebe partnerja, ki jih zaradi svoje rahločutnosti mnogokrat zaznajo bolje kot on sam.

 Ribe so izjemno občutljive.

Ribe so izjemno občutljive.

Oven

Ovni so izjemno strastni ter vizionarski karakterji. Med ljubljenjem se to izkaže v zelo očitni stvari: orgazem jim je glavni cilj, in da ga dosežejo, bodo naredili marsikaj. Velikokrat radi eksperimentirajo in so odprti do novih seksualnih praks. Včasih pa znajo biti nepotrpežljivi.

Bik

Bik ima potrpežljiv in zvest karakter. Njegovi partnerji se po navadi počutijo prave srečneže, da so lahko njegovi ljubimci. To astrološko znamenje je pravo nasprotje ovna – spremembe položajev in vključevanje raznih igračk mu prav nič ne dišijo. Se pa biki zelo dobro poljubljajo.

Dvojček

Dvojčki so eni izmed boljših ljubimcev. So zelo samozavestni, hkrati pa v posteljo radi vpeljujejo novosti, ki jih brez zadržkov tudi predstavijo svojim partnerjem. Radi menjavajo spolne položaje, kar pa včasih izkaže kot naporna lastnost.

Dvojčki so samozavestni ljubimci

Dvojčki so samozavestni ljubimci.

Rak

Raki so igralci na dolgi rok. Ne marajo seksa zaradi seksa, saj so zelo čustveni. Znajo biti nesamozavestni, vendar pa so izjemno predani ter bi za svojega ljubimca naredili vse. Po akciji se radi objemajo ter preživijo še nekaj ur v postelji ob dobrem pogovoru in vinu.

Lev

Levi so pravi postopači. Imajo zdrav libido, brez problema pa se tudi čustveno navežejo. So dobri ljubimci, saj so zelo sproščeni in polni humorja ter novih idej. Včasih pa znajo biti nekoliko preveč samozavestni.

Levi so neskončno samozavestni

Levi so neskončno samozavestni.

Devica

Device so občutljive kot le kaj. Potrebujejo veliko potrditev svojega partnerja. Rade so najboljše ter so za to pripravljene trdno garati. Ob omembi napake bodo to sprva vzele osebno, nato pa bodo lekcijo videle kot priložnost, da se izboljšajo. Sprva so zadržane in sramežljive, ko pa se sprostijo, jih nihče ne ustavi.

Tehtnica

Tehtnica najbolj izmed vsega ceni dober odnos. Vanj je pripravljena veliko vložiti – tudi kar se tiče posteljnih aktivnosti. Problem tehtnice pa je, da se prevečkrat pretvarja, da uživa bolj, kot je to res.

PREBERITE ŠE: Kakšno pornografijo gledajo ženske?

Tehtnica prisega na dober odnos

Tehtnica prisega na dober odnos.

Škorpijon

Škorpijoni so pravi magnet seksualne energije. So odlični v predigri, vendar pa ne marajo objemanja in izkazovanja nežnosti. Za akcijo so pripravljeni kadarkoli in kjerkoli. Le redki jim lahko sledijo.

Strelec

Seks s strelcem je vedno zabaven. Strelci so sproščeni ljubimci, polni optimizma in energije. Svojemu partnerju dajo občutek, kot da je najpomembnejša oseba na planetu.

Kozorog

Kozorogi so pač prefinjeni v vsem, kar počnejo – tudi v postelji. Radi si privoščijo prestižne igračke, drago spodnje perilo in posteljnino najboljše kakovosti. Njihov partner se lahko ob takšni predanosti hitro ustraši ter dobi občutek manjvrednosti, četudi kozorog še zdaleč ni imel tega namena.

Več informacij:
citymagazine.si