Pri vsaki ženski se najdejo izjeme, vendar pa so to zagotovo ene najbolj osovraženih moških praks.

Četudi je moški pravi mačo, seksi in se mu ni moč upreti, mu to nič ne pomaga, če redno prakticira stvari, ki jih ženske v postelji enostavno ne prenesejo.

Seznam je lahko dolg in zagotovo ni pri vseh ženskah enak. Kljub temu pa obstaja nekaj moških praks med rjuhami, ki pri veliki večini ženski pokvarijo celotno izkušnjo spolnost. Kaj je pet najpogostejših stvari, ki jih ženske v postelji preprosto sovražijo?

Poljub v pasjem položaju

Ena izmed stvari, ki jih ženske med seksom RESNIČNO sovražijo in smatrajo za napako no.1 je, ko jih moški med pasjim položajem poskusi poljubiti. Le komu bi lahko bili zgrešeni poljubi, ki končajo v ušesu, nekje na vratu, ko pa le zadanejo obraz, pa morda celo z vso silo butnejo vanj? Moški, če tudi vi prebirate tole, se izognite tovrstnemu poljubljanju, pravijo ženske.

Ženska je nevidna

Na drugem mestu osovraženih potez v postelji je, ko da moški ženski občutek, da je ni, torej njej, njenemu telesu ne posveča pozornosti. Ko moški takoj preide na “glavno akcijo”, torej brez predigre, brez da bi seksi pogledal, se ženske dotikal, to ženska dojame kot nekakšno žalitev. Takšni moški veljajo za slabe ljubimce, ženske pa tudi na splošno izjemno iritirajo.

Ženskam je namreč predigra enako pomembna kot seks sam, zato je jasno, da jih to maksimalno odvrača!

Kadar se ženska počuti nevidno, lahko to dojema kot žalitev.

Kadar se ženska počuti nevidno, lahko to dojema kot žalitev.

“Hm, in kje sem v vsem tem jaz?”

Ena izmed pogostih moških napak v posteji (in seveda osovražena moška poteza) je, da se moškemu preveč mudi in ni pozoren na potrebe ženske. Torej zanima ga samo lastni užitek, lastna čustva, in niti malo mu ni mar, kaj si ženska želi ali kaj ji je všeč. Ženskam se to zdi sebično in otročje, zato se ji tak partner zelo hitro tudi zameri.

Preveč filmov za odrasle

Nekateri moški menijo, da bi moral biti seks v resničnem življenju podoben tistemu, ki so ga videli v filmu za odrasle. Seveda temu niti približno ni tako! Tako pride do raznih neprimernih moških potez, kot so menjavanje poze vsakih nekaj sekund, nekaj “umazanih” besed, ki jih ženska nikoli ni pričakovala, pa tudi nekaj manjših (ali večjih) bizarnih predlogov. Ženske, ki se srečujejo s takšnimi moškimi, imajo na splošno isto mnenje: on misli, da je porno zvezda … ampak zelo, zelo slaba!

Dajanje navodil

Eno večjih razočaranj za ženske predstavljajo moški, ki enostavno ne razumejo njihovih namigov. Pravzaprav niso sposobni, da držijo tempo spolnega odnosa, in tako se zgodi, da vse skupaj pohitrijo, namesto da bi upočasnili. Ženske trdijo, da je občutek, ko morajo moškemu razložiti, v kakšnem tempu in kako mora v postelji “obratovati”, nekaj, zaradi česar izgubijo vso željo po seksu.