Ponovno smo se prepričali, da je lepota v očeh opazovalca. Ti moški so drugačni, vsaj ko govorimo o njihovem videzu, in so na to tudi ponosni. In tako je prav!

Ti moški imajo ‘drugačen’ videz in so na to tudi ponosni, saj se niso zmenili za lepotna pravila, ampak so poskrbeli za to, da so svetu pokazali, kako posebni so.

Zhengyang Zhang, model

Zhang je eden tistih modelov, ki nam večno ostane v spominu. Skoraj 10 let se je učil tradicionalne kitajske plese, zato je tako umetniški.

Christiano, igralec

Christiano je brazilski bloger in gledališki igralec. V prostem času ustvarja video posnetke za svoj kanal in uživa v pohodništvu ‒ te trenutke deli s svojimi naročniki.

Kaine Buffonge, model

Kaine je zelo hitro uspel v svetu modelinga, saj je vse očaral s svojim obrazom in očmi. Nikoli naj ne bi želel postati model, saj je sovražil fotografiranje in se je sramoval svojega videza. Ljudje v njegovi bližini so mu uspeli dokazati, da nanj mora biti ponosen.

Bera, pevec

Bera Ivanishvili je gruzijski pevec in tekstopisec, ki se je rodil v Franciji. Ni edini albino v družini, saj je tudi njegov brat Tsotne videti isto.

View this post on Instagram

How are you spending your weekend? 🤗

A post shared by BERA (@beraofficial) on

View this post on Instagram

Hola Miami 🌞

A post shared by BERA (@beraofficial) on

Moostapha, model

Moostapha je profesionalni model iz Južne Afrike, ki ima neverjeten vitiligo.

Sanele Junior Xaba, model

Sanele opozarja na to, da marsikaterega albina omejuje njegov videz. Ljudje s takšnim stanjem so redko vabljeni na komercialna fotografiranja, ampak jih agencije raje najamejo za nenavadne ali provokativne projekte.

View this post on Instagram

I've learned throughout life and experience that presence has no cost but a reward. Energy is a real thing, your thoughts vibrate and bring back what your mind projected and if everything is connected to your tongue, why not speak what you actually what to see/hear/experience rather than what scares you the most? fear is paralyzing, it’s a sandcastle built on shore where waves visit often, that’s not a place to build a home… you have to choose your thoughts wisely on where to plant this home and you are capable, we all are. it’s simple, make the decision, protect it, stick to it and build a fence around it. Don’t be divided. it’s not cliché when people say ‘you can be anything and everything you want to be’ that’s reality. but you have to project that. You have to believe in your own thoughts even when everything around you is at war trying to prove that you’ve lost your mind. Trust your instincts more than you do with people who don’t experience the same patterns that your heart does. I’ve always said, I’d rather burn with a house that i built on my own because I trusted its foundation than find myself to ashes with a mansion someone else built for me that never feels like home. trust in what you know. there’s a lot of truth in that. I hope you find yours. 🎲 #TheIcePrince ________ Photographer @michellevdijk Stylist @kristivlok MUA @juliettedenouden Retoucher @zillavandenborn

A post shared by Sanele Junior Xaba (@sanele_xaba) on