Skrb in pozornost ne bosta rešili vseh težav, s katerimi se bosta morda soočala na začetku razmerja, toda brez teh dveh stvari NI močne in dolgoročne skupnosti.

V vsakodnevnem življenju, na televiziji in internetu vam polnijo možgane s stvarmi, ki jih moški počnejo narobe v razmerju. In kaj, če bi se za spremembo osredotočili na tiste stvari, ki jih počnejo prav. Tudi oni so namreč živa bitja, krvavi pod kožo in imajo svoje pomanjkljivosti. Tako kot jih imate vi.

Če sta pripravljena sprejeti napake drug drugega, je potem prav, da jih vsak pri sebi skuša popraviti, vendar pa se v razmerju osredotočita na tiste pozitivnejše stvari – na tisto, kar imata rada pri drug drugem; kar vaju osrečuje.
Osredotočite se na dejanja, ki dokazujejo, da je vašemu partnerju mar za vas. Vas ceni. In se trudi, da bi vas osrečil.

Te poteze ga izdajo: tako se obnaša moški, ki mu je zelo, zelo mar zate

V VSAKEM TRENUTKU JE TUKAJ ZA VAS.
Moški, ki mu je mar, ceni vaš čas, in vas ne bo nikoli pustil čakati. Vedno najde trenutek za to, da se vam posveti, ker ve, da je ljubezen, ki jo čuti do vas, njegovo gonilo. Dejstvo, da imate ob sebi takšno osebo, je pomirjujoče, ker veste, da nikoli ne boste ostali sami.

VAJIN SKUPNI ČAS GA OSREČUJE.
V modernem času so zmenki skoraj pozabljeni, ker se je komunikacija preselila v virtualni prostor. Moški, ki mu je mar, bo vedno poskrbel za to, da bosta skupaj preživljala čas. Vedno vas bo osrečil z drobnimi pozornostmi.

BREZ ZADRŽKOV KAŽE LJUBEZEN.
Besede so prazne, če niso izražene v dejanjih. Moški, ki mu je mar, bo pokazal svojo ljubezen in vas bo spoštoval. Razumel bo tudi vaša čustva, četudi morda on čustvuje na popolnoma drugačen način. Bo vaša podpora v vsakem trenutku. Enostavno se boste počutili ljubljeno.

PONOSEN JE NA VAS IN VAJINO LJUBEZEN.

Podpira vaše želje, ideje in pot, ki ste jo ubrali. Razume tudi, da bo tu in tam vajino razmerje zaradi vaših odločitev kdaj tudi trpelo. A kljub temu je ponosen na to, kar ste.

JE VAŠ ZAŠČITNIK, KO JE TO POTREBNO.
Ne meša se v stvari, ki jih počnete, vendar ko imate težave, bo vedno tukaj za vas, da vam pomaga in vas zaščiti.