Zakaj ne bi za svojo naslednjo počitniško destinacijo izbrali luksuznega hotela, ki se nahaja na zasebnem otoku v daljni Avstraliji? Tukaj je InterContinental Hayman Island Resort.

InterContinental Hayman Island Resort je novi razkošni hotel, ki se nahaja na avstralskem zasebnem otoku Hayman v osrčju Velikega koralnega grebena.

Vključuje kar 166 vrhunsko opremljenih sob, primeren pa je predvsem za ljudi, ki so jim pri srcu vodne aktivnosti. Adrenalinski odvisneži, ki se najbolje počutijo pod gladino vode, bodo lahko uživali v snorkljanju, potapljanju in vožnji s podvodnim skuterjem. Hotel bo poskrbel tudi za tiste, ki se raje izognejo morskim globinam. Med dejavnostmi, ki jih ponuja, najdemo ribolov, supanje in vožnja z vodnim skuterjem ter kajakom. Otok si prav tako lahko ogledate iz zraka, in sicer po zaslugi vodnega letala ali helikopterja.

InterContinental Hayman Island Resort svojim gostom zagotavlja tudi zajetno dozo sprostitve – temu primerno se ponaša z bazeni, bari in tremi restavracijami. Če vas je prepričal do te mere, da želite v njem preživeti svoje naslednje počitnice, lahko svojo sobo rezervirate tukaj. Za nočitev v avstralskem raju boste morali odšteti vsaj približno 500 €.

Galerija: InterContinental Hayman Island Resort