Ženske smo z Venere, moški z Marsa. Bo že držalo. Skupnega jezika ne najdemo niti pri modi, saj obstaja kar nekaj trendov, ki bi jih moški najraje izbrisali z obličja Zemlje. Katerih 5 trendov ne marajo?

Vsake oči imajo svojega malarja, vsaka ženska ima svoj stil. In prav je tako! Na koncu dneva je pomembno, da se ženske v svojih oblačilih in obutvi počutimo udobno in sproščeno. Kaj pa na to porečejo moški? Z našo modno izbiro se seveda ne strinjajo vedno, a teh 5 trendov jih še posebej spravlja ob pamet. Vam je kaj znano?

Poudarjena ramena

Z vrnitvijo mode iz 80. let prejšnjega stoletja so se vrnila tudi poudarjena ramena, s katerimi se doseže “moški” videz. Ženske se temu trendu niso uprle, moški pa to vidijo nekoliko drugače – ni jim namreč všeč, da so njihove drage povezane z “moško” modo.

Širše kavbojke z visokim pasom

https://www.instagram.com/p/BwDl6NnHDW3/

Moški tovrstnih kavbojk ne marajo, ker se zadnjica v njih “izgubi”, ženske jih obožujemo, ker skrijejo trebuh.

Krzneni škornji ali “ugice”

https://www.instagram.com/p/BwJvx8thLyP/?utm_source=ig_embed

Vsako zimo ženske iz omare “privlečemo” najljubše krznene škornje. So praktične, udobne in tople. Ko nas v njih vidijo partnerji … se zgrozijo. Je tako?

Preveliki puloverji

Nič ni udobnješe od prevelika XXXL puloverja, čeprav moškim to ni všeč. V njih se namreč izgubimo, so preveč ohlapni in ne poudarijo tistega, kar moški z veseljem pogledajo.

Balerinke

Balerinke so na vrhu moškega seznama za odstrel! Velikokrat tako slišimo, da so naša stopala v balerinkah videti ravna, široka in neenakomerna, noge pa tudi niso tako privlačne kot v visokih petah.