Oboževalci obutve Adidas in ledenega čaja AriZona, pozor! Vaši priljubljeni blagovni znamki sta združili moči in lansirali superge, ki jih lahko dobite za manj kot 1 evro – če smo natančni, 99 centov!

Adidas je pri snovanju novih superg pomoč poiskal kar pri AriZoni. Rezultat sodelovanja sta modela Yung 1 in Continental v novih, barvitih, preoblekah.

Superge Yung 1 in Continental lahko odslej občudujete v dveh novih barvnih različicah. Prva je okrašena v znamenju Arizonine embalaže za zeleni čaj, saj vključuje češnjeve cvete in zeleno barvo. Druga je navdih našla pri ledenem čaju z okusom limone. Temu primerno je opremljena s kombinacijo neon roza, rumene, modre in bele barve.
Tako so nastali vsega štirje modeli čevljev, ki jih bodo največji ljubitelji tega časa in Adidasa lahko nosili!

Najboljše od vsega? Za čudovit par obutve boste morali odšteti vsega 0,99 dolarja (0,88 evra). Prvi srečneži so par obutve ob nakupu stekleničke ledenega čaja AriZona že dobili na predstavitveni stojnici 18. in 19. julija v New Yorku na naslovu 208 Bowery.

Adidas je vse oboževalce, ki jim ni uspelo priti do novih superg, že potolažil z novico, da sta nova modela le napovednik za večje razkritje, ki ga lahko pričakujemo v nadaljevanju leta 2019. Očitno bodo te ULTRAKUL superge kmalu krasile tudi naša stopala! Jupi! 🙂