BAIT in Rebook sta ob premieri Pixarjevega risanega filma Svet igrač 4 pripravila prav posebno presenečenje – izdelala sta ultraodštekane superge

Pred nekaj dnevi smo naposled le dočakali izid že 4. poglavja risane filmske serije Svet igrač. Podjetji BAIT in Reebok sta ga obeležila z lansiranjem izjemno barvitega modela obutve Instapump Fury.

Najnovejši par obutve je sestavljen iz dveh različnih superg, pri čemer ena predstavlja kavboja Jelka (Woody), druga pa astronavta Kena Kozmobliska (Buzz Lightyear).

Jedro superge, ki jo je navdahnil Jelko, je izdelano iz modrega džinsa. Prekrito je z dvema vzorcema – rumenim in črno-belim. Drugo polovico para v nasprotju s prvo krasi belo-zeleno-vijolična barvna kombinacija. Obe supergi ob različnih simbolih iz Sveta igrač vključujeta še trak na poteg (prva rdeče, druga pa zelene barve) in gumijast podplat.

Instapump Fury širši javnosti na žalost ne bo na voljo, saj so se proizvajalci odločili, da izdelajo le nekaj primerkov novega modela. JIh pa lahko vsaj občudujemo, kajne?

Galerija: Reebok X Bait Toy Story 4 Instapump Fury