Slikarka Frida Kahlo je najbolj poznana po svojih avtoportretih in umetninah, ki jih je navdahnila mehiška kultura – te lahko po Vansovi zaslugi odslej občudujemo tudi v nekoliko drugačni obliki.

Vansova blagovna znamka Vault je mehiško slikarko Frido Kahlo, ki se je rodila 6. julija, počastila z novo kolekcijo obutve – slednjo sestavljajo superge različnih vrst, ki jih krasijo dela mehiške umetnice.

Kolekcija vključuje tri pare superg, na katerih je mogoče opaziti prav toliko različnih slik. Na natikače OG SLIP-ON LX je natisnjen Avtoportret s trnovo ogrlico, visoke superge OG SK8-HI LX krasi slika Dve Fridi, medtem ko so ustvarjalci nizke superge OG AUTHENTIC LX opremili s slavnimi lubenicami iz mojstrovine Viva la Vida, ki velja za zadnje Fridino delo.

Kolekcija Vault by Vans x Frida Kahlo, ustvarjena v sodelovanju z mehiško banko Banco de México, je bila uradno sprejeta s strani organizacije Frida Kahlo Corporation – to pomeni, da bo od 29. junija naprej na voljo pri izbranih ameriških trgovcih. In zao

Galerija: Vault by Vans x Frida Kahlo