Priprava nutelline torte iz le treh sestavin je skoraj tako preprosta kot mazanje Nutelle na kruh. Ta kremna torta je še ena izmed slaščic, v kateri je glavna zvezda ta vsestranski čokoladno-lešnikov namaz. Recept za kremno torto nutella preprosto morate pokusiti, saj je ta sladica vredna greha.

Ljubitelji Nutelle, tokrat imamo za vas recept za kremno torto nutella. Gre za pravo kalorično bombo, ki pa se ji preprosto ne boste mogli upreti. Vsebuje le tri sestavine, kar pomeni, da je priprava sila enostavna in hitra, z njo pa si bo prste oblizoval prav vsak. Tudi tisti, ki še tako pazijo na svojo linijo. Torta Nutelle iz le treh sestavin je pač vredna greha!

PREBERITE ŠE: Recept: Nutella cheesecake brez peke

Recept za torto nutella iz treh sestavin:

Sestavine za torto nutella:

  • 500 g Nutelle (po želji dodatnih 100 g za premaz)
  • 4 jajca
  • večnamenska moka (tip 400)

Priprava torte nutella:
V skledo ubijete jajca, dodate Nutello in z električnim mešalnikom mešate 2, 3 minute. Masi dodate polovico skodelice moke in temeljito ročno premešate. Okrogel pekač obložite s papirjem za peko in vanjo zlijete maso za torto ter vse skupaj za 35, 40 minut postavite v pečico, ogreto na 190 stopinj Celzija. Ko je torta pečena, jo pustite v pekaču še kakšnih 10 minut, da se nekoliko ohladi. Nato ostranite obroč, odstavite s podstavka in pustite, da se na sobni temperaturi popolnoma ohladi. Torto lahko nato že postrežete, lahko pa jo premažete še z nekaj Nutelle za lepši videz. Pa dober tek!

Priprava torte nutella v sliki: