Ne boste verjeli, koliko nekateri supermodeli zaslužijo z objavami na Instagramu. V nadaljevanju preverite vrtoglave zneske, ki jih nekateri supermodeli dobijo za posamezno objavo na priljubljenem družabnem omrežju, izvedeli pa boste tudi, katere tri zaslužijo največ …

Ste se kdaj vprašali, koliko supermodeli zaslužijo z objavami na Instagramu? Če je vaš odgovor pritrdilen, ste na pravem naslovu, saj smo tokrat poizvedeli, koliko supermodeli zaslužijo s posameznimi objavami na najbolj priljubljenih družabnih omrežjih.

Najbrž ste že opazili, da ta trenutek obstaja šest supermodelov, ki vladajo modni sceni. Po zaslugi velikega števila fanov na Instagramu, sodijo v sam vrh modne industrije in veljajo za nabolj cenjene in iskane obraze. Njihovega obiska so veseli vsi lastniki kavarn, klubov in restavracij, modne znamke pa jih redno zalagajo z novimi modnimi kosi.

Cara Delevingne in Kendall Jenner

Cara Delevingne in Kendall Jenner

Supermodeli pa so poleg vsega tega za “taggane” fotografije celo plačani.

Prva trojica, Kendall Jenner, Gigi Hadid in Cara Delevingne, zasluži na objavo na Instagramu, Twitterju ali Facebooku tudi po neverjetnih 40 tisoč dolarjev. Ta podatek je razkrila Jennifer Powell, menedžerka družabnih omrežij ene najbolj znanih modnih agencij na svetu, Next Models.

Jennifer pravi tudi, da lepotice, ki s svojimi profili dnevno dosežejo več kot 10 milijonov sledilcev, predstavljajo odlično odskočno desko za nove produkte. Zlati trojici takoj za petami sledita Karlie Kloss in Miranda Kerr, ki sta za posamezno objavo plačani 35 tisoč dolarjev. Na šestem mestu se nahaja najbolje plačan moški model Lucky Blue Smith, ki pa je pri tovrstnih objavah veliko bolj izbirčen od deklet. Še vedno pa naj bi s svojimi objavami zaslužil astronomske vsote.

Fascinantno, kajne?