Predstavitev 'otroškega' McLarna P1 je bila prava uspešnica in tako ni čudno, da so naši najmlajši dobili še pomanjšano različico McLarna 720S 'Ride On' – v njem bodo uživali tako otroci tistih, ki so lastniki te britanske zverine in tudi tisti, ki jim bo igrača predstavljala edinega McLarna, ki si ga bodo kadarkoli lastili.

Otroška različica zverine McLaren 720S ‘Ride On’ je popolna kopija originalnega avtomobila, saj je nezamenljivi dizajn prenešen na igračo skoraj do potankosti – igračo popestrijo predvsem izpostavljeni deli ‘karoserije’ iz karbonskih vlaken, zverino pa poganja elektromotor, ki ob pritisku stopalke za ‘plin’ posnema zvok grmenja mogočnega 4,0-litrskega V8 motorja.

S pomanjšanim avtomobilom lahko otrok upravlja sam, če pa je potrebna previdnost, lahko kontrolo prevzamejo tudi starši preko daljinske povezave.

Verjeli ali ne, napredna ‘igrača’ ima vgrajen tudi pravi audiosistem, z vnaprej naloženimi otroškimi pesmicami. Če vašemu malčka nobena ne bo všeč, imate še vedno na voljo režo za USB-ključ ali spominsko kartico SD.

Pomanjšano zverino McLaren 720S ‘Ride On’ si lahko omislite v enakih barvah, kot si lahko omislite ‘velikega’ McLarna. S tem je postal malček še toliko avtentičen. Otroški avtomobil je namenjen otrokom med 3 in 6 let starosti, zanj pa je potrebno odšteti 315 angleških funtov, kar preračunano znaša okoli 350 evrov.

Galerija: McLaren 720S ‘Ride On’