Obožujete vonj po novem? Bi radi, da v vašem stanovanju zadiši po novem Applovem prenosniku Mac, a dejansko nimate denarja, da bi si ga privoščili? Potem imamo za vas idealno rešitev! New Mac, dišečo svečo, ki obljublja vonj po novem Macu.

Vonj po novem je nekaj posebnega, nekaj drugačnega. Za to obstaja razlog, saj je zaradi nove plastike, nanosov, tekstila in drugih materialov paleta vonjav še zelo močna. A vonj po novem avtomobilu ali vonj nove naprave marsikdaj ni naključje, saj je za prepoznaven vonj pri marsikaterem izdelku zadolžen t. i. aroma kemik. Če jih tako kot avtomobilska industrija zaposluje tudi Apple, ne vemo, vemo pa, da si lahko zdaj za prgišče cene prenosnika Mac privoščite dišečo svečo New Mac, ki obljubljan vonj po novem Applovem prenosniku.

PREBERITE ŠE: Narobe svet! iPhone 2G je dražji kot iPhone 7!

Sveča z vonjem po novem Macu.

Sveča z vonjem po novem Macu

Dišečo svežo New Mac ponuja trgovina Twelve South v mestu Charleston (ZDA), ki je specializirana za prodajo dodatkov za Apple, svečo pa ponuja za 21 evrov. Kako so dosegli edinstven vonj, ni znano, navajajo pa, da so vonj ročno izdelanih sojinih sveč, ki gorijo od 45–55 ur, dosegli z mešanjem mete, breskve, bazilike, sivke, mandarine in žajblja, koktajl okusov pa naj ne bi vseboval strupenih snovi. Pozabite torej na vonj po sivki, cimetu, evkaliptus, karameli, vanilji ipd., naj v vaše domu zadiši po novem Macu!

Galerija – dišeča sveča New Mac: