Cesta že nestrpno pričakuje prihod prestižne limuzine BMW 7 in vzhičenje je očitno preveliko, saj je prišlo do predčasnega razkritja podatkov, in sicer si lahko ogledamo že zdaj fotografije zunanjosti novega BMW 7. Naslednji teden pa bo uradna predstavite, kjer bodo razkrili več.

Na svetovni splet so ‘ušle’ slike najnovejšega BMW 7. V podaljšani različici lahko občudujemo 750 Li, 750 Li z M športnim paketom in mogočno M760Li z 12-valjnim motorjem. Vsi pobegli modeli so obarvani v belo barvo Alpine White in do potankosti razkrivajo, kakšna je zunanjost prestižne limuzine BMW 7.

BMW 7

Potrebno se bo navaditi na velike ‘ledvičke’, ki pa bodo zagotovo našle svoje pristaše. Vsekakor drži, da je serija 7 zdaj še bolj impozantna in še bolj vpadljiva. Poleg prednjega dela lahko opazimo ožjo obliko žarometov in nekoliko spremenjen pokrov motorja. Stranski in zadnji del sta bila deležna manj očitnih sprememb, zagotovo pa se opazi osvežena grafika zadnjih LED luči. Tudi tokrat imamo pri najmočnejšem modelu M760i oznake, platišča in dele karoserije obarvane v zlato-bronasto barvo.

Uradna predstavitev prestižne limuzine BMW 7 je napovedana za prihodnji teden!

Galerija slik ‒ BMW 7