Najlepši poročni čevlji, ki bodo še posebej navdušili vse neveste, ki so v preteklem letu ob pogledu na svetlikajoč se zaročni prstan veselo zaklicale "ja", po našem mnenju nosijo podpis modne hiše Jimmy Choo. Prepustite se dnevnemu sanjarjenju in preverite čudovito kampanjo za dih jemajočo kolekcijo poročnih čevljev Jimmy Choo ...

Najlepši poročni čevlji vsekakor nosijo podpis modne hiše Jimmy Choo. Vsaj tako si upamo trditi po pregledu njihove najnovejše kampanje, v kateri so razkrili poročno kolekcijo čevljev, ki je bodo vsekakor vesele vse neveste, ki so v preteklem letu ob pogledu na svetlikajoč se zaročni prstan veselo zaklicale “ja”.

PREBERITE ŠE: Tommy Hilfiger pomlad/poletje 2016: sproščena moda z glamuroznim pridihom

Poročni čevlji Jimmy Choo

Poročni čevlji Jimmy Choo

Ena izmed najbolj slavnih znamk čevljev in modnih dodatkov, Jimmy Choo, v svoji poročni kolekciji za leto 2016 predstavlja dih jemajoče modele poročnih čevljev, med katerimi so poleg vrtoglavo visokih čipkastih salonarjev in sandalov s paščki tudi popolnoma nizki poročni čevlji, ki jih bodo vesele vse neveste, ki bi bile v petah večje od svojega ženina in tudi tiste, ki za nič na svetu ne bi obule visokih pet. Poročni čevlji Jimmy Choo so okrašeni s kristali Swarovski, čipko in perlami, poleg vsega tega pa pri modni hiši niso pozabili na neveste, ki si želijo še več, saj ponujajo izdelavo čevljev po meri in vezenje začetnic imena, priimka in datuma poroke na same poročne čevlje. V nadaljevanju preverite poročno pravljico, ki so jo za bodoče neveste pripravili pri Jimmy Chooju.

Ogled galerije – poročni čevlji Jimmy Choo