ferrari

Ferrari 488 Pista

Ferrari 488 Pista je zverina, ki ti bo pošteno dvignila pritisk

Ferrarija 488 Pista si lahko predstavljate kot aktualnega Ferrarija 488 GTB, ki so ga poslali na intenziven trening v telovadnico, iz nje pa je prišel z manj kilogrami in občutno povečano mišično maso. Zapeljive linije rdečega lepotca pod seboj skrivajo vrhunec Ferrarijevega inženiringa, ki bo marsikoga prepričal, da si namesto Porscheja 911 GT2 RS, raje privošči Ferrarija 488 Pista.

Ferrari GTC4Lusso – najbolj družinski Ferrari

Ferrari GTC4Lusso dejansko ni ''družinski'' Ferrari, je pa verjetno najboljši približek Ferrarija družinskemu avtomobilu. Gre za naslednika Ferrarija FF, ki ga bodo Italijani predstavili na marčevskem avtomobilskem salonu v Ženevi. Univerzalni GTC4Lusso je v znamenju štirice, gre namreč za štirisedežnega športnika (Grand Tourer) na štirikolesni pogon s štirikolesnim volanom.

Ferrari Manifesto: Ferrari prihodnosti

Te zanima, kakšen bo Ferrari prihodnosti? Kako bo videti daljnega leta 2040? Svojo vizijo italijanskega žrebca so predstavili nadobudni oblikovalci četvero šol, to so Hochschule Pforzheim iz Nemčije, College for Creative Studies iz Detroita, Hongik University iz Seula in ISD-Rubika iz Valenciennesa, ki so sodelovali na vsakoletnem Ferrarijevem natečaju ''Top Design School Challenge". Kar vidite je zmagoviti dizajn- Ferrari Manifesto.