Ali velikokrat posežete po izdelkih, ki so okusni, a njihove sestavine vplivajo na vaše telo slabo, kar se izrazi v napihnjenosti? Tu se nahaja seznam hrane, ki vas bo rešila te nadloge.
13 svetovnih kuharskih mojstrov, ki se lahko med drugim pohvalijo tudi z Michelinovo zvezdico, je napovedalo trende v kulinariki za 2018. Okusno in presenetljivo!
Žlica Goûte ponuja nov in izpopolnjen način uživanja hrane. Ustvarja občutek, kot bi si oblizovali prste. Prinaš namreč pristnost uživanja hrane s prstom, ne da bi pri tem delovali, kot da nam je bonton tuj.
Cvetača je vir zdravja, poleg tega pa ob pravilni pripravi lahko nadomesti marsikatero obliko hrane v vaši kuhi. Z različnimi postopki lahko dosežete, da cvetača postane hrustljavo zapečena namestnica ocvrtega krompirčka, kremasta kaša, ki zavzame mesto nezdrave smetane za kuho ali pa enostavno ostane to, kar je – okusna, polnovredna priloga. Recepti, pri katerih ogljikove hidrate zamenja zdrava cvetača, vam lahko pomagajo, da v svojo kuho na izjemno okusen način vnesete nekaj zdravja.