Zakaj je tvoj starejši brat najpomembnejši moški v tvojem življenju?

Preverili smo 10+ razlogov, zakaj je tvoj starejši brat blagoslov in zakaj tega nikdar ne smeš pozabiti ter moraš to nositi v svojem srcu.

Brezpogojno te ima rad.

Čeprav si mogoče očkova deklica, pa tvoj oče verjetno ne ve za polovico stvari, ki si jih v življenju naredila. Na drugi strani imaš pred bratom le malo skrivnosti, pa te ima vseeno brezpogojno rad.

Tudi če se nekaj časa ne slišita, se odlično razumeta.

Če z bratom živita v različnih mestih in se vidita le poredko, ni to za vaju noben problem. Brat razume, da je življenje zakomplicirano ter da si izjemno zaposlena. Ko se vidita, je, kot da se ne bi nikoli razšla.

Vedno se bo potrudil zate.

Če se spreta, brat ne bo dopustil, da je prepir dolgotrajen. Zamere bo hitro zgladil ter poskrbel, da bo vajin odnos še naprej odličen. V znak sprave pa te velikokrat preseneti s posebnimi malenkostmi, na primer s čokolado ali dišečim čajem.

Vedno te bo branil.

Kdo potrebuje telesnega stražarja, če pa imaš starejšega brata? Brat je vedno pripravljen, da te brani pred nevarnostjo ali pa pretiranimi pogledi opolzkih moških.

Je tvoj osebni taksist.

Eden izmed razlogov, zakaj je dobro imeti starejšega brata, je povsem praktičen. Ker je starejši, bo po vsej verjetnosti prej opravil vozniški izpit ter te peljal, kamor boš hotela.

Je tvoj največji podpornik.

Mama je nate ponosna, oče te razvaja, vendar pa je brat tisti, ki je tvoj največji občudovalec. Ko ti kaj uspe, sije kot zvezda.

Predstavi te svojim prijateljem.

Starejši brat ima po navadi cel kup lepih in kul prijateljev, ki ti jih predstavi, nemalokrat pa celo pusti, da se z njimi podružiš.

PREBERITE ŠE: 10+ razlogov, zakaj je tvoja mlajša sestra blagoslov

S starejšim bratom ti ne manjka dobre moške družbe

S starejšim bratom ti ne manjka dobre moške družbe.

Vedno ve, kdaj partner ni dovolj dober zate.

Bratje vedno vedo, kdaj tvoj partner ali pa simpatija zate ni dovolj dober. Po navadi imajo zelo visoke standarde in odlično intuicijo.

Vedno te zna spraviti v dobro voljo.

Starejši brat te je spoznal že kot majhnega dojenčka. Takrat je v trenutkih, ko je bilo treba, znal ravno prav spakovati svoj obraz, da te je nasmejal. In ta sposobnost se je ohranila še v odraslem obdobju. Tako kot te v dobro voljo spravi starejši brat, ne zna nihče.

Je tvoj največji podpornik.

Mama je nate ponosna, oče te razvaja, vendar pa je brat tisti, ki je tvoj največji občudovalec. Ko ti kaj uspe, sije kot zvezda.

Spoštuj svojega starejšega brata in cenite to, da ga imate.

Delite ta zapis z njim! In ga označite v komentraju!

Več informacij:
citymagazine.si