Vsak par včasih dobi občutek, da želi kateri izmed partnerjev zaključiti razmerje. Najbolje je, da se pogovorita ali pač končata, če je eden izmed vaju v zvezi nesrečen. Pozornost na te 4 znake, ki nakazujejo, da bo vajina zveza morda razpadla, ni odveč.

Razmerje je zapletena stvar in mnogokrat se niti ne zavedamo, da si naša ljubljena oseba želi z nami zaključiti odnos. Morda je dobro, da preverite, kateri so 4 znaki, da bo vajina zveza morda razpadla.

Pogovori o skupni prihodnosti postanejo vse bolj redki.

Če se vse manj pogovarjata o skupni prihodnosti, je eden izmed razlogov lahko tudi to, da jo eden izmed vaju ali pa morda oba, ne vidita. To je lahko tudi pokazatelj nerazrešene krize ali konflikta. 

Tvoj/-a partner/-ica se ne ukvarja več z vajinimi konflikti.

Vsak odnos ima tudi svoje konflikte in težave. Ti so priložnost za rast, povezovanje in poglabljanje intime. Vendar je ukvarjanje s konflikti tudi naporno, zahteva veliko energije, predanosti in zaupanja v odnos. Če se tvojemu partnerju oziroma tvoji partnerici ne ljubi več vlagati energije v razreševanje konfliktov, si morda te zveze ne želi več. 

Skupno druženje ni več vajina prioriteta.

Vsak odnos pride do obdobji, ko partnerja nimata ogromno časa en za drugega. Življenje je sestavljeno še iz marsičesa drugega, kot partnerskega odnosa in zaljubljenosti. Če pa opazite, da se je to obdobje, ko enemu izmed vaju odnos ni več prioriteta, razlezlo čez vse meje, začnite ukrepati. 

Vaš/-a partner-/ica je ves čas znerviran/-a.

Če je vaš partner oziroma vaša partnerica prekomerno znervirana in imate občutek da mu/ji ves čas greste na živce, je to znak za alarm. Pozanimajte se, kaj ga/jo muči. Poskusi se upreti paniki in jezi. Izberi pravi trenutek, da ga/jo povprašaš, od kod izvira razdražljivost.