Naš odnos z vašo najljubšo spolno igračko je podoben tistemu, ki ga imate z vašo najboljšo prijateljico – vedno je tam, ko jo potrebujete in natančno ve, kaj storiti, da vas razveseli :) . In tako kot o vas veliko pove vaša družba, tudi spolna igračka govori zase in ve, kakšno iskrico iščete v spalnici.

1. Tvoja najljubša spolna igračka je dildo.

To so dekleta, ki se rada družijo s skupino prijateljic. So tiste, ki ostanejo dovolj trezne, da pokličejo taksi. Krila so daljša in dekolte pokrit, pete pa nikoli previsoke. Na kratko: igrajo varno.

2. Tvoja najljubša spolna igračka je igračka za par.

So mediatorji. Konfliktu se izognejo tako, da se zmeraj ponudijo za stvar, ki je nihče ne želi storiti – pa naj bo to zadnji sedež na vlaku smrti ali zadnji zažgan piškotek. Življenje je zanje lažje, če se večino časa le strinjajo. Spolna igračka, ki jo delijo s partnerjem, pomeni, da so pripravljene prepustiti nadzor – in to v tem primeru ni slaba stvar.

3. Tvoja najljubša spolna igračka je rabbit vibrator.

To so ženske, ki se v življenju ne zadovoljijo samo z eno izbiro. Pod stresom so takoj, ko nimajo dovolj izbire. Kupujejo mešane kondome, namesto ene vrste oreščkov kupujejo mešanico in raje kupijo pet različnih vrst piva kot pa eno, da se slučajno ne omejijo. Prav tako imajo rade, da so vzburjene na sto in en način.

4. Tvoja najljubša spolna igračka je bullet vibrator.

Vedo, kaj hočejo, in temu sledijo. Ko imajo v mislih cilj, jih je težko spraviti s tira. A vseeno si je treba zapomniti, da ni samo ena pot, ki pelje do vrhunca – včasih lahko kaj drugačnega odpre popolnoma nov svet zabave.

5. Tvoja najljubša spolna igračka je strapon nastavek.

Pravila zanje ne obstajajo, saj jih ustvarjajo same. Če jim nekdo reče, naj gredo levo, bodo šle v desno. Če jim bodo rekli, naj jedo solato, bodo pojedle hamburger s krompirčkom. Patriarhat gor ali dol, dejanski klinci gor ali dol – tudi one ga lahko imajo, odstranljivega.

PREBERITE ŠE: Največja pornografska spletna stran razkrila, kako sprevrženi smo!

7. Tvoja najljubša spolna igračka so analne kroglice.

S stvarmi se ne obremenjujejo pretirano in vedo, da če jih nekaj vzburja, ni razloga, da bi se za to opravičevale. Veselje najdejo v majhnih stvareh, in to je ključ do sreče.

6. Tvoja najljubša spolna igračka so vibrirajoče živali.

Všeč jim je bleščeče. So tip osebe, ki nikakor ne more mimo psa, ne da bi ga pobožala in ogovorila. Po možnosti se nekje na njihovem telesu skriva tudi tatu s citatom Marilyn Monroe.

8. Tvoja najljubša spolna igračka je ovratnik/bič/ustna krogla.

Ni pomembno, kako si želijo, da bi bil zraven njih v postelji zdaj Christian Grey/James Dornan. Če so uporabljale vse te igračke še pred celotno greymanijo, jim gre ves ta “oh in ah” okoli Greya zagotovo že pošteno na živce. So “kul” in drzne ter se nikoli ne bojijo prestopiti meja mogočega.