Koliko ste pripravljeni odšteti za avto? Kaj pa za spolno igračko? Nekatere spolne igračke stanejo več kot vaš sanjski avto in morda je čas, da razmislite o prioritetah. Tukaj so najdražje spolne igračke na svetu.

Najdražje spolne igračke:

AHH Fornicouture Fragaria Anal Stimulator, 650 evrov

Ta elegantna spolna igračka za analne užitke prihaja v obliki jagode. Izdelana je iz trdne medenine, prevlečena z izjemno tanko plastjo srebra. Vsaka jagoda je unikatna.
fornicouture.com

AHH Fornicouture Fragaria Anal Stimulator

AHH Fornicouture Fragaria Anal Stimulator

Vibrator Jimmyjane Eternity, od 2500 do 2900 evrov

Hibrid razkošja in užitka je na voljo v čisti platini ali 24-karatnem zlatu, zraven pa ga krasi še 28 diamantov. Je popolnoma vodoodporen, njegov motorček pa je zamenljiv. Lasti si ga tudi Kate Moss.
jimmyjane.com

Vibrator Jimmyjane Eternity

Vibrator Jimmyjane Eternity

Betony Vernon Elegant Bondage Rope, 2895 evrov

Navdih za elegantno bondage vrv so poiskali v shibari, japonski umetnosti erotične sužnosti. Bondage vrv je tako izdelana tudi iz izvrstnega srebra ali brona, ki samo dopolnjujeta lepoto erotične bondage vrvi. Na koncu vrvi najdemo še srebrne kroglice, ki so kot nalašč za erotično šeškanje ali bičanje.
betonyvernon.com

Betony Vernon Elegant Bondage Rope

Betony Vernon Elegant Bondage Rope

PREBERITE ŠE: Inme: modularna spolna igračka za eksperimentiranje med rjuhami

Lelo Yva, 2990 evrov

Masažer je lahko izdelan iz nerjavečega jekla ali pa iz 24-karatnega zlata. Očitno je več kot le močan masažer: je spolni nakit, način življenja in kot nalašč za raziskovanje različnih občutljivosti telesa na temperaturo in občutke.
lelo.com

Lelo Yva

Lelo Yva

Velv’or King Cobra Gentlemen’s Ring, 110 tisoč evrov

Najbolj ekskluziven obroček za penis na svetu je v obliki kobre, za njegovo izdelavo pa so mojstri iz Master Silversmitha v Veliki Britaniji porabili kar sto ur. Moški lahko nosi obroček ves dan, ta pa mu masira presredek. Na uradni spletni strani izdelka so zapisali, da bo to moškemu povečalo spolno zdravje ter ga naredilo bolj moškega in samozavestnega. Tudi med spolnim odnosom ima pripomoček svoje prednosti: zaradi obsega pritiska na presredek je erekcija trša, orgazem pa močnejši.
velv-or.com

Velv'or King Cobra Gentlemen's Ring

Velv’or King Cobra Gentlemen’s Ring