Naš odnos z našo najljubšo spolno igračko je podoben tistemu, ki ga imamo z našo najboljšo prijateljico – vedno je tam, ko jo potrebujemo, in natančno ve, kaj storiti, da nas razveseli :). In tako kot o nas veliko pove naša družba tudi spolna igračka govori zase in ve, kakšno iskrico iščemo v spalnici.

1. Naša najljubša spolna igračka je vibrator rabbit.

Smo ženska možnosti. Pod stresom smo takoj, ko nimamo dovolj možnosti. Kupujemo mešane kondome, namesto enih oreškov kupujemo miks in raje kupimo pet različnih piv, kot pa eno, da se po naključju ne omejimo. Prav tako imamo rade, da se nas vzburi na sto in en način.

2. Naša najljubša spolna igračka je vibrator bullet.

Vemo, kaj hočemo, in temu sledimo. Ko imamo v mislih cilj, nas je težko spraviti s tira. A zapomnimo si, da ni samo ena pot, ki pelje do vrhunca – včasih lahko kaj drugačnega odpre popolnoma nov svet zabave.

3. Naša najljubša spolna igračka je igračka za par.

Smo mediatorji. Konfliktu se izognemo tako, da se zmeraj ponudimo za stvar, ki je nihče ne želi storiti – pa naj bo to zadnji sedež na vlaku smrti ali zadnji zažgan piškotek. Življenje je za nas lažje, če se večino časa le strinjamo. Spolna igračka, ki so jo delimo s partnerjem, pomeni, da smo pripravljene prepustiti nadzor – in to v tem primeru ni slaba stvar.

4. Naša najljubša spolna igračka je nastavek strapon.

Pravil za nas ni, saj jih ustvarjamo same. Če nam nekdo reče, da krenemo levo, bomo krenile v desno. Če nam bodo rekli, naj jemo solato, bomo pojedle hamburger s krompirčkom. Patriarhat gor ali dol, dejanski klinci gor ali dol – tudi me ga lahko imamo, odstranljivega.

PREBERITE ŠE: Revolucija v postelji – kondomi, na katere smo čakali celo življenje

5. Naša najljubša spolna igračka je dildo.

Rade se družimo v skupini. Smo tiste, ki ostanemo dovolj trezne, da pokličemo taksi. Naša krila so daljša in dekolte pokrit, pete pa nikoli previsoke. Na kratko: igramo varno.

6. Naša najljubša spolna igračka so analne kroglice.

S stvarmi se ne obremenjujemo pretirano in vemo, da če nas nekaj vzburja, ni razloga, da bi se za to opravičevale. Veselje najdemo v majhnih stvareh in to je ključ do sreče.

7. Naša najljubša spolna igračka so vibrirajoče živali.

Všeč nam je bleščeče. Smo tip osebe, ki nikakor ne more mimo psa, ne da bi ga pobožale ter ogovorile. Po možnosti se nekje na našem telesu svetlika tudi tatu s citatom Marilyn Monroe.

8. Naša najljubša spolna igračka je ovratnik/bič/ustna krogla.

Ni pomembno, kako si želimo, da bi bil zraven nas v postelji zdaj Christian Grey/James Dornan. Če smo uporabljale vse te igračke še pred celotno greymanijo, potem nam gotovo gre ves ta “oh in ah” okoli Greya že prav na živce. Smo “kul” in drzne in se nikoli ne bojimo prestopiti meja mogočega.