Telefon je postal glavna medijska naprava. Na njem gledamo videoposnetke, se družimo na družbenih omrežjih in uporabljamo množico aplikacij. In med to množico aplikacij so številne namenjene le odraslim. Seveda pokrivajo številne teme, vključno s seksom, klepetom za odrasle in seks zmenkarijami, in pomagajo parom pri vročih seksualnih igricah. Pa poglejmo, kaj se lahko vročega skriva v vašem pametnem telefonu.

Pametni telefoni in tablični računalniki so v zadnjih letih popolnoma spremenili medijsko potrošnjo. To pomeni, da na njih počnemo praktično vse in z njimi preživimo izjemno veliko časa. Povprečen Evropejec naj bi na svojem pametnem telefonu preživel več kot 4,5 ure dnevno in seveda pri marsikom najdemo tudi aplikacije, namenjene le odraslim.

Čeprav vsi ne odobravamo vsebin aplikacij, namenjenih le odraslim, trdimo, da je svet svoboden, in dokler je stvar zakonita in nikomur ne škodi, ni naša naloga, da sodimo. Industrija zabave za odrasle je industrija z več milijardami dolarjev in veliko ljudi, tako moških kot žensk, uporablja in uživa v vsebini za odrasle. Seveda lahko med vsemi aplikacijami najdemo tako najboljše kot tiste nekoliko slabše. In tudi zato smo preverili različne ocene in se zakopali v strokovno presojo najboljših aplikacij za odrasle ter za vas naredili izbor tistih, ki jih v svojem telefonu morate imeti, če ste seksualno odprti ali če vas to področje zanima.

Seveda morate upoštevati dejstvo, da so aplikacije namenjene le odraslim in jih mladoletni ne smete obiskovati.

6+ najbolj porednih aplikacij, namenjenih le odraslim

Predstavjamo vam torej 6 aplikacij po izboru urednišva.

1. Tinder – najbolj vroča aplikacija za zmenkarije


Tinder je vsekakor številka ena med aplikacijami, namenjenih zmenkarijam. In doslej naj bi omogočila že 20 milijard ujemanj. Nekateri uporabniki najdejo pravo romantično ljubezen, čeprav drugi trdijo, da večina ljudi, ki uporablja Tinder, išče le spolnega partnerja. Uporaba Tinderja je izjemno preprosta. Aplikacija vam ponuja slike uporabnikov, če vam je kdo všeč, ga potegnete v levo, in če to naredi tudi on, potem vam aplikacija sporoči ujemanje. In ples “parjenja” se lahko začne.

2. iKamasura – aplikacija za poredne pare


To je odlična senzualna in erotična aplikacija za pare, ki želijo eksperimentirati s Kamasutro, da bi popestrili svoje spolno življenje. Kot vam pove že sam naslov, se aplikacija osredotoča na različne spolne položaje in s skicami ter opisi položajev pomaga, da svoje spolno življenje izjemno popestrite. Na voljo je 20 brezplačnih položajev, a aplikacijo lahko nadgradite in odprete knjižnico s kar 110 položaji. Te vam lahko aplikacija predlaga naključno s tem, da le zatresete telefon. Ali pa izbira med vam najbolj priljubljenimi položaji in tako analizira vaš spolni okus. Odlično!

3. Literotica – aplikacija za ljubitelje erotičnega branja

Literotica - aplikacija za ljubitelje erotičnega branja

Literotica, aplikacija za ljubitelje erotičnega branja

To aplikacijo lahko prenesete s spletnega mesta Literotica in je namenjena tistim, ki uživajo v branju erotičnih zgodb. Pravzaprav si lahko preberete več kot 250.000 erotičnih zgodb v 30 različnih kategorijah, pri čemer knjižnici vsak dan dodajo približno še 100 novih zgodb. Aplikacija ponuja množico funkcij za zasebnost, kot je subtilna ikona aplikacije »L«, kodo za zaklepanje zasebnosti in druge možnosti. Seveda aplikacija deluje tudi kot manjše družbeno omrežje in omogoča komentiranje, glasovanje, vam predlaga nove zgodbe, ki vas utegnejo zanimati ter vam omogoča sledenje priljubljenih avtorjev. Avtor pa lahko postanete tudi sami. Zanimivo!

4. Dirty Sex Game for Couple – za poredne pare, ki bi bili radi še bolj poredni

To je aplikacija za poredne pare, ki z njo lahko postanejo še bolj poredni in tako odkrivajo nove stvari drug o drugemu. Temelji na tradicionalni igri – resnica. Ima več kot 1000 seksi izzivov s 4 težavnostnimi stopnjami: Soft, Hot, Hard in Extreme. Te stopnje napredujejo od romantične do res poredne, slednje bi morali preizkusiti le tisti pari, ki so pripravljeni na vse. Uporaba aplikacije je lahko odlična oblika predigre in jo lahko igrate tudi v tako imenovanim načinu “seks kock”. Te vam naključno podajo, kaj naj bi počela kot naslednjo stvar. Seks tako nikoli več ne bo dolgočasen.

5. Grinder – najbolj priljubljena gej aplikacija

V gej skupnosti že dlje časa najbolj popularna aplikacija, ki je namenjena gejem, ki se prek nje lahko povezujejo z vsemi enako mislečimi. Aplikacija uporablja omrežno lokacijo, tako da lahko uporabniki klepetajo in se srečujejo s fanti, ki so blizu njih, s klepetom tudi omogoča uporabnikom, da delijo zasebne fotografije. Seveda je funkcij ogromno in tako kot pri vseh aplikacij so določene na voljo proti plačilu.

6. MiKandi – vse aplikacije za odrasle na enem mestu


Če so aplikacije na Google Play večinoma zelo neporedne, potem je Mikandi neke vrste app trgovina za to zvrst aplikacij. Kaj to pomeni? Da v njej najdete vse poredne aplikacije tega sveta, ki jih ne morete naložiti prek Google Play ali App stora. Čeprav ne gre za uradno storitev Googla ali Appla, pa ni razloga za skrb. Mikandi uporablja na milijone ljudi tudi zaradi dejstva, da je izjemno veliko vsebin brezplačnih. Obstajajo različne teme in kategorije za odrasle, ki ustrezajo skoraj vsem, zato je, če želite erotične filme ali nekaj izjemno vročega, Mikandi kraj, kamor morate iti.

7. Pornhub – najbolj popularno spletno mesto za odrasle ima tudi APP


Ste za čisto klasiko? Potem je aplikacija Pornhub tisto nekaj, kar se mora znajti na vašem telefonu. Omogoča kup funkcij zasebnosti, med drugim tudi diskretno ikono, ki ne bo tako očitna kot prepoznavni logotip portala. Aplikacija seveda omogoča primerljive stvari kot spletno mesto, a ima še nekaj dodatnih funkcij. Ni kaj! Če ste redni obiskovalec tega spletnega mesta, potem si vaš telefon zasluži aplikacijo Pornhub.com.