Modna hiša Christian Dior je s prvo modno revijo po presenetljivem odhodu kreativnega vodje Rafa Simonsa na tednu visoke mode v Parizu poleg že preizkušenega pokazala tudi sveže kreacije z globokimi izrezi, ki so predstavljali nekakšno rdečo nit te, izjemno senzualne kolekcije.

Modna hiša Christian Dior se je s prvo modno revijo po presenetljivem odhodu kreativnega vodje Rafa Simonsa na tednu visoke mode v Parizu oprijela že preizkušenega in na modno pisto poslala kreacije, ki so spominjale na nekatere Simonsove najboljše hite. Poleg prepoznavnega vezenja in kultnih suknjičev z ozkim pasom, poimenovanih “bar jacket”, pa sta mlada kreativca Serge Ruffieux in Lucie Meier, ki sta ob koncu revije pokukala na plano in se priklonila ter predstavila kot vodji tokratnega projekta, pokazala tudi kose z globokimi izrezi, ki so predstavljali nekakšno rdečo nit sicer izjemno senzualne kolekcije.

PREBERITE ŠE: La Perla: zapeljivo spodnje perilo in kopalke za pomlad/poletje 2016

Christian Dior Haute Couture pomlad 2016

Christian Dior Haute Couture pomlad 2016

Topi, dolge in kratke obleke so razkrivali ramena lepotic, ki so se sprehodile na modni reviji, na kateri je vse zanimalo le eno: kakšna bo prva Diorjeva kolekcija po presenetljivem odhodu legendarnega Rafa Simonsa

Ogled galerije – Christian Dior Haute Couture pomlad 2016