Novi Mercedes-Benz Cabriolet razreda S pooseblja nemško videnje modernega luksuza in elegance. Pooseblja tudi napredno vozno tehnologijo v kombinaciji z udobjem in zmogljivostjo.

Novi Mercedes-Benz Cabriolet razreda S se lahko pohvali z zadnjimi lučmi, ki se svetijo v popolnoma OLED-tehnologiji. Pri uporabi te tehnologije na steklo natisnejo izredno tanke plasti naravnega materiala in jih pripravijo k temu, da zažarijo. 66 takšnih ultratankih OLED-lučk “plava” v luči, skupaj pa tvorijo homogen svetlobni podpis. Svojo predstavo še posebno pokažejo ob odklepanju in zaklepanju avtomobila.

Notranjost je osvežena, z nekoliko večjo izbiro usnjenega oblazinjenja in z novimi vrstami lesa, med katerimi najdemo oreh, magnolijo in še in še. Za volan sta postavljena dva visokoresolucijska zaslona, ki se skrivata za skupnim steklom. Mercedes nam tukaj omogoča izbiro prikaza merilnikov in ostalih digitalnih prikazovalnikov. Izbiramo lahko med klasično, športno ali napredno nastavitvijo. Novi volan je šel v korak s časom in tako tudi na njem zdaj najdemo drsne tipke, kot jih je uvedel že Mercedes-Benz razreda E.

Zanimiv dodatek pri Cabrioletu je povezava, ki omogoča komunikacijo med uporabnikom avtomobila in Mercedesovim centrom za uporabnike. Z njihovo pomočjo lahko naredite rezervacijo v restavraciji, dobite informacije o turističnih točkah, pridobite podatke o kulturnih ali športnih dogodkih, lahko pa vam tudi pošljejo končni cilj neposredno v navigacijski sistem.

PREBERITE ŠE: MERCEDES-BENZ RAZREDA S COUPE: KRALJ KUPEJEV NA TERAPIJI Z BOTOKSOM

Galerija slik: Mercedes-Benz S Cabriolet

Več informacij:
citymagazine.si