Glamping šotori so posebna kategorija avanturizma. In Adria Dom je to priložnost takoj prepoznala in trgu ponudila glamping šotore na najvišjem možnem nivoju. Gre za prve mobilne glamping šotore na svetu. Dolenjsko podjetje do sedaj znano predvsem po izdelavi počitniških hišic je s partnerji razvilo edinstven produkt, ki nima konkurence. Glamping šotori so namenjeni tako glamping resortom kot klasičnim avtokampom.

Glamping val je zajahalo tudi slovensko podjetje Adria Dom, ki je presenetilo z mobilnimi glamping šotori Adria. Ti so novost glampinga v svetovnem merilu in primerni tako za glamping resorte kot avtokampe, ki so jih do zdaj Belokranjci pridno polnili z mobilnimi hišicami. V primerjavi z obstoječo ponudbo glampinga so glamping šotori Adria namreč mobilni.

Mobilni glamping šotor je novost na svetovnem trgu.

Mobilni glamping šotor je novost na svetovnem trgu.

Ponujajo obilje kvadratnih metrov bivalne površine, ki jo je mogoče enostavno seliti, saj so šotori izredno preprosti za montažo, istočasno pa lahki in obstojni. Izdelani so iz vrhunskih materialov, platno je iz najboljšega bombaža in je UV-obstojno, negorljivo in nepremočljivo. Na voljo bo v več oblikah (dvo- in štirikapnica brez slemena in s slemenom), barvah, dimenzijah in nivojih opremljenosti.

PREBERITE ŠE: Herbal glamping resort Ljubno: prestižno kampiranje v zavetju Savinjskih Alp


Največji glamping šotor Adria Doma je Adria XL. Butični šotor ima površino 40 kvadratnih metrov z mansardo (47 m2 skupne površine), ki ji lahko dodamo baldahin. Primeren je za 8 oseb, ima kuhinjsko-bivalni del, dve spalnici, spalnico v mansardi, ekstra ležišče na izvlečni sedežni garnituri, kopalnico s toaletnim prostorom in prho, klimatsko napravo, po želji pa je na voljo tudi vrtni džakuzi in vrsta drugih dodatkov (senčna jadra, nadstrešnica, ležalniki, vrtna garnitura …).