Veste, kako nositi superge na najbolj kul način? Če ste tudi ve ena izmed zelo zaposlenih žensk, potem gotovo veste, koliko časa preživimo v hitrem premikanju – tečemo v pisarno, tečemo po kavo, tečemo s psom, tečemo na malico, na večerjo s prijatelji in tečemo na sestanek. Čeprav si želimo, da bi lahko nosile svoje najlepše čevlje povsod, kamor gremo, bodimo realne: malokatera ženska lahko v petkah zdrži več kot pet minut hitre hoje. Na srečo so v modo končno prišle tudi superge in postale pravi modni hit. So udobne, hkrati pa so lahko izjemno “šik” in “kul”, če jih nosimo pravilno. Predstavljamo vam nekaj predlogov kako nositi superge in pri tem ne dajati vtisa, da smo ravno pobegnili iz telovadnice.

Kako nositi superge na najbolj kul možen način v (skoraj) vseh okoliščinah …

1. Pijača v baru, ki se lahko spremeni v “fancy” zabavo.

Kaj hitro se lahko zgodi, da nas prijatelji zvlečejo na kakšno “fancy” zabavo. S supergami kombinirajmo usnjene pajkice in čipkast top, zraven pa dodajmo trenčkot ali plašč.

Predlog izgleda za noč v baru, ki je primeren tudi za "fancy" zabavo.

Predlog izgleda za noč v baru, ki je primeren tudi za “fancy” zabavo.

2. Na prvem zmenku.

Na prvem zmenku nikakor ne želimo pokazati vseh čarov. Zato k supergam s kovinskim sijajem kombinirajmo svojo najljubšo obleko in torbico z grafičnim potiskom, ki bo naši opravi dala še osebno noto.

Predlog izgleda za prvi zmenek.

Predlog izgleda za prvi zmenek.

3. Na poroki.

Če se želimo na poroki počutiti udobno in ne želimo nositi zraven dodatnega para čevljev, se lahko odločimo za superge s kovinsko konico, lepo čipkasto obleko in prozornimi vstavki, s čimer lahko pokažemo kožo, ne da bi nam kdo lahko zameril.

Predlog izgleda za poroko.

Predlog izgleda za poroko.

PREBERITE ŠE: 5 trikov, s katerimi bodo tvoja oblačila videti dražja

4. Ko vemo, da bomo na zabavi srečale novo dekle našega bivšega fanta.

Pokažimo, kaj je naš bivši izgubil. Odločimo se za oprijeto midi krilo in usnjeno jakno. Ni potrebe po petah, raje se odločimo za visoke superge. Delovale bomo, kot da nam je popolnoma vseeno (vsaj novo dekle bo tako mislilo).

Predlog izgleda za zabavo, kjer lahko naletimo na novo dekle našega bivšega fanta.

Predlog izgleda za zabavo, kjer lahko naletimo na novo dekle našega bivšega fanta.

5. Ko moramo teči na sestanek.

S črno nikoli ne bomo zgrešile. Kombinirajmo svoje najljubše črne, ozke in nad gležnji odrezane hlače z velikim črnim puloverjem. Pod njim si oblecimo belo bluzo, obujemo pa si lahko par superg, kot so Nike Flyknits.

Predlog izgleda za sestanek.

Predlog izgleda za sestanek.