Te zanima, kaj vozijo tehnološki milijonarji? Preden se začnemo voziti v samovozečih avtomobilih, se moramo zadovoljiti s trenutnimi oblikami transporta. A za nekatere tehnološke milijonarje to niti ni tako zelo slabo, čeprav se marsikdo v javnosti postavlja s svojo skromnostjo in temu posledično vozi ''kripo''. Preveri, katere avtomobile torej vozijo tehnološki milijonarji.

Številni tehnološki milijonarji so začeli z ničle in kljub današnjim milijonom na računu ostajajo zvesti svojim koreninam. Avtomobili tehnoloških milijonarjev tako ne odsevajo njihovega finančnega stanja. Številni novopečeni milijonarji se v javnosti namreč radi postavljajo s skromnostjo, a draž luksuznih dobrin, ki jih poleg prestižih vil in jaht najbolje odsevajo prav avtomobili (vsi ti ”priboljški” so značilni za milijonarje stare šole), je včasih pač premočan in se ne morejo upreti razsipništvu.

Generalni direktor Snapchata, Evan Spiegel, je bil rojen s srebrno žlico v ustih, leta 2013 pa si je kupil Ferrarija.

Generalni direktor Snapchata, Evan Spiegel, je bil rojen s srebrno žlico v ustih, leta 2013 pa si je kupil Ferrarija.

Seznam avtomobilov, ki jih vozijo tehnološki milijonarji, je zato zelo pester in še zdaleč ne vključuje zgolj pregrešno dragih jeklenih konjičkov. Vmes se najde tudi kakšna kripa.

Avtomobili tehnoloških milijonarjev