Na Wolfovi ulici v Ljubljani je podjetje Slowatch odprlo specializirano trgovino Longines, prvo tovrstno prodajalno v Sloveniji. V njej vas čakajo prepoznavne in priznane kolekcije, kot so Tradition, Equestrian, Sport, Heritage in Elegance.

Eleganca, kakovost in prestiž je le nekaj lastnosti, s katerimi bi lahko opisali ure Longines. V tujini te ure nosijo tako zveneča imena, kot so Andre Agassi, Kate Winslet, Mikaela Shiffrin in Simon Baker. Podjetje Slowatch je znamki Longines zvesto že več kot 22 let in, kot je dejal direktor Matej Bregant, je odprtje butika logično nadaljevanje tega uspešnega prijateljstva. Dogodka se je udeležil sam Walter Von Kanel, dolgoletni predsednik urarske hiše Longines, ki v svetu urarstva velja za najbolj spoštovano in karizmatično osebnost.

  Otvoritve se je udeležil sam Walter Von Kanel (foto: Katja Kodba)


Otvoritve se je udeležil sam Walter Von Kanel (foto: Katja Kodba)

Botra butika, ki bo odslej nosila uro iz kolekcije Conquest, je postala elegantna Mima Jaušovec, teniška legenda, izjemna športnica in osebnost, ki življenje po koncu kariere razdaja mladim športnikom in sovji dobrodelni fundaciji.

Galerija: utinki z otvoritve Longines Butika