Jennifer Lopez razkošje nikakor ni tuje – v lasti ima namreč že več milijonov vreden "penthouse" na Manhattnu in dvorec na Hidden Hills. Lahko si mislimo, da bo njena nova pridobitev nekaj, kar nam bo vzelo dih! In njena 40 milijonov ameriških dolarjev vredna nova nepremičnina nikakor ne razočara. Skoraj 1300 kvadratov velik dom s sedmimi spalnicami in trinajstimi kopalnicami se razprostira na dobrih treh hektarjih zemljišča.

Luksuzno domovanje, ki ga je navdihnilo francosko podeželje, se baha z očarljivimi podrobnostmi, kot so kamnite stene v gurmanski kuhinji, igralnica z barom, ki se odpre na elegantno teraso ter tristrani neskončni bazen. Spodnje nadstropje ima velik prostor za zabavo in kino s tridesetimi sedeži. Na voljo so tudi pisarne in knjižnice iz lesa ciprese ter soba za masažo, kjer se lahko Jennifer privošči nekaj razvajanja.

PREBERITE ŠE: Domovanja slavnih, ki jim jih zavidamo

Luksuzno domovanje Jennifer Lopez

Luksuzno domovanje Jennifer Lopez

V dveh garderobnih sobah lahko hrani svojo čudovito garderobo, zasebni ribnik, v katerem lahko plava, pa prihaja s peščeno plažo in tušem. Ko ne plava, se lahko odpravi v zeleni vrt, kjer v amfiteatru za sto gostov pripravi intimni koncert. In ker slike povedo več kot tisoč besed, si oglejte to prekrasno posestvo in dom. Opozorilo: hiša vas lahko hipnotizira!

Ogled galerije – novo luksuzno domovanje Jennifer Lopez