Nasvidenje, narezana sir in salama, tukaj so mehki čokoladni lističi za sladke sendviče in druge čokoladne priboljške, ki se stopijo v ustih. Pri japonskem prozivajalcu čokoladnih dobrot Bourbon (čeprav se ob omembi spomnimo na alkoholne pijače, podjetje ne proizvaja žganih pijač, ampak se osredotoča izključno na izdelavo slastnih čokoladnih izdelkov) so se domislili izjemne novosti – mehkih čokoladnih lističev, ki po izgledu sicer res da spominja na danske čokoladne lističe pålægschokolade, a se od njih bistveno razlikuje.
Medtem ko Danci svoje sendviče bogatijo s trdimi čokoladnimi lističi, se Japonci sladkajo z mehkimi čokoladnimi lističi, ki so veliko bolj prilagodljivi za oblikovanje, ponašajo pa se tudi z veliko bolj kremnim, bogatim in intenzivnim okusom. Mehki čokoladni lističi nam lahko pomagajo pri čudovitih kulinaričnih kreacijah kot so čokoladne palačinke, krekerji s čokolado, v čokoladne lističe ovite pečene banane, s čokolado oblite jagode in seveda – čokoladne toaste in sendviče. Mmm, nam se že cedijo sline …
You must be logged in to post a comment.