Pozabite na prizore s filma Hitri in drzni: Tokio Drift, to je najboljši drift vseh časov! Scene iz oktanske franšize se lahko namreč skrijejo pred drift dirko, ki sta jo na zapuščenem območju na Japonskem uprizorila Vaughn Gittin Jr. in Daigo Saito, ki sta lepoto drsenja avtomobila skozi ovinke pričarala s Ford Mustangom in Lamborghini Murciélagom.

Driftanje je že samo po sebi sila atraktivno. Drsenje avtomobila skozi ovinke ob spremljavi rohnečega motorja in cvilečih gum je pač prav posebno doživetje. A vse kar ste do sedaj videli ali v živo ali v Hollywoodskih filmih, se lahko skrije pred driftom, ki sta ga v 550-konjskem Ford Mustangu in avtomobilu z drift geni, Lamborghiniju Murciélagou, uprizorila Vaughn Gittin Jr. in Daigo Saita.

PREBERITE ŠE: BMWjev virtualni drift z M4 na letalonosilki. Resnično ali fotomontaža?

 Lamborghini Murcielago.

Lamborghini Murcielago.

Gre za pravi oktanski balet, kjer si avtomobila dobesedno dihata za ovratnik, ko pade noč, pa apokaliptično vzdušje pričara bruhanje ognja. Odlična montaža na drugi stran pa poskrbi, da se počutimo, kot da smo v središču dogajanja. Vsekakor najboljši drift vseh časov!