Letalo Bombardier Challenger 350 je resnično posebno, saj ima najboljšo tehnologijo in luksuz za vse tiste, ki želijo nepozabno doživetje med oblaki.

Bombardier Challenger 350 v sebi združuje visoko zmogljivost, moderno tehnologijo in luksuz, ki ustreza lastnikovim željam in okusu. Na krovu poslovnega letala je prav vsak del skrbno oblikovan, da bi potnikom pričarali nepozabno doživetje med in nad oblaki.

Bombardier Challenger 350 nudi nepozabno doživetje, saj ima dovolj prostora za 10 ljudi, ki imajo na voljo udobne stole, ki jih je mogoče premikati v več smereh. Ob prihodu jih pozdravi lesen in kamnit pod, da bi se počutili karseda domače. Kovinsko okrasje in pametne zložljive mizice povečajo občutek udobja in prostornosti, medtem ko velika okna in zasloni na dotik pripomorejo k pravemu razmerju med estetiko in ergonomijo.

Bombardier Challenger 350 ima v sebi najnovejšo tehnologijo, ki omogoča potnikom, da imajo nastavitve potniške kabine v svojih rokah. Informacijsko zabavni sistem omogoča nemoteno gledanje filmov na visoko resolucijskih zaslonih, ki so trenutno najboljši v razredu, ali pa se posvetijo delu in so stalno povezani s svetom preko internetnega signala.

Kristalno čist zvok prihaja iz vgrajenih zvočnikov, ki so prav tako vodilni v poslovnem razredu. Ob nakupu letala bodoči lastnik sodeluje z ekipo notranjih oblikovalcev letala Bombardier Challenger 350, da pripravijo tega po naročnikovem okusu. Bodoči lastnik lahko prinese slike svojega doma in si izbere priljubljene barve, da bi se v letalu počutil karseda domače.

Bombardier Challenger 350

Poslovno letalo tudi med letom ne razočara. S polnim tankom goriva in ob maksimalni zasedenosti lahko potuje 3200 navtičnih milj daleč in leti skoraj 14 kilometrov visoko, zaradi česar lahko prispe na cilj hitreje in učinkoviteje, saj leti nad komercialnim potniškim prometom in se izogne nevšečnostim z vremenom.

Za udoben let poskrbijo skrbno izdelana krila, motorji in pristajalno podvozje. Ko gre za luksuz med oblaki, bomo težko našli kaj primernejšega, kot je poslovno letalo Bombardier.

Galerija: Bombardier Challenger 350