Nomad je inovativna denarnica, ki je prikrito tudi prenosni polnilnik za pametne telefone iPhone in ki ji je usojeno, da vam bo rešila življenje (no, bolj življenje telefona). Poleg denarnice in ključev je danes pametni telefon naš nepogrešljiv spremljevalec, a tako kot imate vedno premalo denarja na računu, imate tudi vedno premalo baterije. Takrat vskoči Nomad. Z denarjem boste morali denarnico še vedno napolniti sami, bo pa zato napolnila vaš telefon.

Nomad je denarnica, ki je tudi prenosni polnilnik. Skrbi, da pametnemu telefonu iPhone na poti ne zmanjka baterije, kar je danes sicer pogost pojav. Denarnica, ki ne prenaša samo denarja in kartic, pa zato ni nič večja ali debelejša od klasičnih denarnic, čeprav v hrbtnem delu prenaša še baterijo z zmogljivostjo 2400 mAh!

 Denarnica Nomad je simpatična in uporabna kombinacija.

Denarnica Nomad je simpatična in uporabna kombinacija.

Za vse, ki se boste torej znašli na poti s prazno baterijo, vam bo denarnica Nomad iz usnja saffiano, ki neopazno skriva tudi kabel Lightning, prišla še kako prav, z njeno baterijo pa boste lahko do roba napolnili iPhone 6s.

PREBERITE ŠE: Najboljši brezžični polnilniki za pametne telefone

Denarnico/polnilnik Nomad lahko prednaročite za dobrih 70 evrov, v redni prodajo pa bo cena (preračunanih) 90 evrov.

Ogled galerije – denarnica Nomad