Večina nas sanjari, da bomo imeli nekega dne mobilni dom, ki ga bomo uredili po lastnih željah. Nekaterim je to že uspelo in odličen primer je 23-letni filmski ustvarjalec Zac Both, ki je za mobilni dom izbral rabljen kombi ter ga preuredil v čudovit mobilni dom.

Filmski ustvarjalec Zac Both je nekega dne pustil službo art direktorja, kupil rabljen kombi ter ga preoblikoval v čudovit mobilni dom, s katerim danes potuje po Kaliforniji ter ustvarja svoj projekt, imenovan The Vanual. Čeprav nekateri menijo, da je to sanjski način življenja, to še ne pomeni, da mu je vedno postlano z rožicami. Zac je pojasnil, da je včasih težko biti v tujem okolju, ljudje pa lahko hitro postanejo naporni.

PREBERITE ŠE: Luksuzni avtodomi, ki prepričajo z razkošjem

Čudovit mobilni dom

Čudovit mobilni dom

S pomočjo svojega očeta je 23-letnik porabil približno osem mesecev, da je kombi Chevrolet Express spremenil v svoj novi dom, izkušenj na področju tesarstva ali notranjega opremljanja pa ni imel. Potek preureditve si lahko preberete na njegovi spletni strani, kjer med drugim najdete nasvete, kako potovati z mobilnim domom, česa se je dobro izogibati in kaj je dobro vedno imeti pri roki.
Za vse tiste, ki ste v skušnjavi, da bi prešli na mobilni življenjski slog, ima Zac zelo pomemben nasvet: “Prepričajte se, da lahko prenesete vse vidike mobilnega življenjskega sloga, ne le navdihujoč, brezskrben način življenja, kot ga predstavljajo na lepih fotografijah na Instagramu.”

Ogled galerije – čudoviti mobilni dom Zaca Botha