Na enem izmed najlepših Maldivških peščenih otokov se nahaja Soneva Fushi Resort, luksuzni resort - hotelski kompleks z izjemno ponudbo, ki obljublja nepozabne počitnice.

Eksotični Maldivi veljajo za pravi naravni čudež in so ena izmed najbolj priljubljenih počitniških destinacij. Toplo sonce, nebo brez oblačka, kristalno čista voda, sanjske peščene plaže ter neskončne možnosti sproščanja in odkrivanja morskih globin prepričajo celotno družino. Še bolj pa prepriča izjemna hotelska ponudba enega izmed najlepših Maldivških hotelskih kompleksov.
Soneva Fushi Resort je luksuzni resort, ki ponuja možnost počitnikovanja v privatnih hišicah in vilah ter očara z odlično kulinarično ponudbo (izbiramo lahko med 11 vrstami jastogov in 500-imi žlahtnimi sortami vina), odličnim “wellness” programom in široko paleto prostočasnih aktivnosti (najbolj priljubljena sta snorkljanje in joga na plaži). Prelepi sončni zahodi, ki jih lahko opazujemo med večerjo na plaži, in rajske hišice sredi dih jemajoče narave pa prepričajo tudi številne mladoporočence.

PREBERITE ŠE: Top destinacije leta 2015 #destinacije #turizem2015

Ogled galerije – Soneva Fushi Resort na Maldivih