Če ste ljubitelji eksotičnih križarjenj, vam priporočamo, da se odpravite na Japonsko. Tam vas bo pričakala Guntû – luksuzna ladja, ki se predstavlja kot majhen hotel, plujoč po celinskem morju Seto na Japonskem.

Guntû je primeren za obisk 38 gostov, ki bivajo v sobah, opremljenih v japonskem stilu. Svoje popotovanje začene v pristanišču Bella Vista v mestu Onomichi, kamor se tudi vrača. Potnike popelje na plovbo ob obalah regij Čugoku in Šikoku.

Guntu pluje po japonskem morju.

Ladja ima 19 kabin za potnike. Te ponujajo lastno teraso z idiličnim pogledom na ocean. Sobe so različno velike. Njihova površina je med 50 in 95 kvadratnimi metri. Notranjost kabin je izdelana iz lesa, kar omogoča potnikom, da se sezujejo in se po sobi sprehodijo bosi.

Prepustite se udobju.

Najem kabine vas bo drago stal. Najnižja cena za storitev znaša 2.950 evrov na noč za dva gosta. Ta paket vključuje tudi hrano. Za vas bodo kuharski mojstri pripravili lokalne kulinarične dobrote, suši, slaščice, pa tudi jedi iz zahodnjaške kuhinje.

Za vas bodo kuhali japonski kuharski mojstri.

Ladjo je skonstruiral arhitekt Yasushi Horibe. Njeni gostje bodo uživali ob številnih dejavnostih. Uporabljali bodo telovadnico, savno in čitalnico. Sproščali se bodo v baru, sobi za zdravljenje in bazenu. Preizkusili se bodo lahko celo v lovljenju rib.

Sprostite se v kopalni kadi.

Več informacij: GUNTÛ: LUKSUZNI HOTEL NA VODI