Industrija filmov za odrasle se je že davno preselila na internet, kjer največji portal na svetu podrobno proučuje spolne navade posameznikov in seveda zaradi množice zbranih podatkov točno ve, kaj komu paše. Tudi zato nam lahko postreže z zelo zanimivimi podatki o spolnih nagnjenih in fetiših Slovenk in Slovencev. Pa poglejmo.

Priznajmo si! Vsi smo že obiskali kakšno spletno stran, kjer je vsebina namenjena odraslim. Prikrivanje tega bi bilo tako zelo neumno, kot neupoštevanje resničnih statističnih podatkov. In podatki portala pornhub.com zelo nazorno govorijo o nagnjenih vaših sosed in sosedov. Ta portal je namreč v letu 2017 zabeležil skoraj 30 milijard obiskov letno. Pri tem pa si gledalci ogledajo letno več kot 92 milijard videoposnetkov. To je približno 12,5 vide posnetka vsebine za odrasle na prav vsakega Zemljana. Če upoštevamo, da ji še kar nekaj nima dostopa do interneta, to pomeni, da pornhub.com obiskujemo zares pogosto.

In kakšne filme za odrasle najraje gledajo Slovenci

Povprečni obiskovalec iz Slovenije porabi 8 minut in 50 sekund vsakič, ko obišče Pornhub. Ta obisk pa je krajši za dobro minuto v primerjavi s svetovnim povprečjem. Kar nas lahko hudomušne ženske nekoliko skrbi, saj lahko sklepamo, da slovenski fantje zdržijo manj. Najbolj priljubljen iskalni izraz je “lezbijka”, ki je prehitela do nedavnega najbolj iskan termin “najstnice”. Seveda se v zadnjem času izjemno prijel iskalni izraz “mačeha”, ki je v svetovnem porastu. “Mamice” oziroma milfe so namreč trenutno zlata žila industrije filmov za odrasle. Zanimivo je tudi dejstvo, da Slovenci izjemno zanimanje kažemo za domače, torej slovenske videoposnetke za odrasle. Prav tako pa nas izjemno “rajcajo” posnetki slovanskih deklet, torej Čehinj, Srbkinj in kakopak Hrvatic. 30 odstotkov vseh obiskovalcev je žensk, kar pomeni, da jih porhnub.com na veselje mnogih moških obiskuje zelo lep odstotek. Še bolje gre seveda Slovakinjam in Srbkinjam, ki Slovenke prehitijo za kar 5 odstotnih točk. V svetovnem merilu se Slovenci uvrščamo na 71 mesto med vsemi državami, katerih državljani zvesto obiskujejo to spletno mesto.

In kdo so zvezdnice, ki jih tako zelo občudujemo. Tem smo namenili posebno galerijo slik, a smo bili izjemno razočarani nad okusom naših moških. Le zakaj?!

Galerija slik: Zvezdnice filmov za odrasle, ki najbolj rajcajo Slovence

Več informacij: KAJ O SPOLNIH NAVADAH SLOVENCEV POVE STATISTIKA NAJVEČJEGA PORTALA ZA ODRASLE?