Le zakaj bi v življenju potrebovali predmete, ki vamne koristijo pri ničemer? Ob pogledu na izume Matta Benedetta boste ugotovili, da se je z njimi mogoče še kako pozabavati!

Izumitelja Matta Benedetta pri delu vodi prav posebna vizija, saj izdeluje stvari, ki jih resnici na ljubo sploh ne potrebujemo. Predstavlja jih na spletni strani Unnecesary Inventions, kjer lahko prisrčne inovacije tudi kupite. Slednje s svojimi sledilci deli na družbenem omrežju Instagramu, ki ima že 203 tisoč sledilcev, in YouTube, na katerega je naročenih 2397 ljudi.

Benedetto je doslej zasnoval že 13 pripomočkov, ki pomagajo pri reševanju navideznih težav na področjih naših življenj, kjer vsaj doslej nismo iskali rešitev. Na spletni strani prav tako ponuja možnost, da mu posredujete zamisli za nove nesmiselne izdelke. Obenem si lahko za le 17,41 dolarja (15,49 evra) naročite člansko kartico, ki pa vam, na žalost, ne prinaša nobenih ugodnosti.

Scooter Computer Commuter - omizje, prilagojeno za električni skiro

V spodnji galeriji vam predstavljamo 13 izumov, ki jih v svojem življenju nikakor ne potrebujete. Sporočite nam, ali ste med njimi zasledili tudi kakšnega, ki bi ga vendarle veljalo preizkusiti. 🙂

Galerija: Unnecesary Inventions