Vse, kar vključuje Nutello, je okusno. Z lešnikovim namazom pač ne morete zgrešiti in zaradi tega so obnoreli svet Nutellini piškoti iz treh sestavin. Vzeli vam bodo 10 minut, jedli jih boste malo dlje.

Svet so obnoreli Nutellini piškoti iz treh sestavin –  in ni niti čudno, da je Nutella resnično dobra sestavina, ker ima močan okus in bogato teksturo. Zato je odlična osnova za piškote iz samo treh sestavin. Ne boste verjeli, kako so slastni!

Sestavine (za 13 do 16 piškotov)

  • 150 g večnamenske moke
  • 240 g Nutelle
  • 1 večje jajce

Priprava

Pečico segrejte na 180 stopinj Celzija, pekač obložite s papirjem za peko. V večji skledi zmešajte Nutello, moko in jajce. Mešajte tako dolgo, da nastane enotna zmes. Nastala bo testo, ki pa mora biti dovolj ‘mokro’, da boste lahko oblikovali kroglice. S pomočjo rok iz približno 2 žlic testa oblikujte kroglice. Te položite na papir za peko in jih s prsti ali kozarcem nežno pritisnite ob podlago, da se nekoliko izravnajo. Pecite od 8 do 10 minut, da so robovi pečeni in da so piškoti v sredini še nekoliko mehki. Pustite, da se 5 minut hladijo v pekaču, nato pa jih preložite. Pa sladek dober tek!