Če ne veste, kakšno uro kupiti, radi pa bi bili drugačni, vam svetujemo, da se odločite za HYT H1.0 – ta ima inovativno prikazovanje časa, in sicer je to ura, ki jo poganja voda oziroma tekočina. Hudo!

Uro HYT H1.0 odlikuje dizajn z izraženim občutkom za najmanjše podrobnosti in inovativnim tekočinskim prikazom časa. Na prvi pogled spominja na model H0, a gre za popolnoma novo mehansko uro iz jekla in kristala safirja s poudarjenimi linijami, ki je tudi udobnejša za nošenje in jo upravlja voda oziroma tekočina.

Deli ure HYT H1.0 so med seboj usklajeni, da tvorijo popolno celoto – od jasno vidnega prikazovalnika, ki pokaže, koliko energije ima ura še na voljo, do kolesa, ki simbolizira tok sekund, je čas v stalnem gibanju.

Zaloga energije zadošča za 65 ur delovanja, bistvo pa je pretakanje tekočine po stekleni cevki na obodu, ki prikazuje ure dneva. Minute kaže klasični kazalec številčnice, sekundo pa že omenjeno kolo.

To razkošje tudi ni poceni, saj za uro HYT H1.0, ki je lahko različne barve (antracit, črna ali srebrna) in je odporna proti vodi do globine 50 metrov, zahtevajo preračunano dobrih 43.000 evrov.

Galerija: HYT H1.0