Narava se je odločila, da ste določene lastnosti podedovali po očetu! Če vam je všeč ali ne, oče je kriv, ker morda imate krive zobe, barvo oči, ki vam ni všeč, ali pamet, ki ni brihtna.

Izpostavilo se je, da genetika ne vpliva zgolj na barvo oči in obliko telesa, temveč ta določa marsikatero drugo stvar. Če imate radi osebnost svojega očeta ali ne, se pač morate sprijazniti s tem, da ste verjetno po njem podedovali njegove dominantnejše lastnosti.

Lastnosti, ki naj bi jih podedovali po očetu:

Bolezni srca – moški naj bi nosili določen tip kromosoma, zaradi katerega naj bi trpeli za boleznimi srca. V določenih pogojih naj bi se ta lastnost prenesla na sinove.

Mentalne bolezni – otrok naj bi podedoval shizofrenijo in ADHD. Starejši, kot je moški, ko postane oče, večja naj bi bila nevarnost, da bolezen podeduje otrok.

Krivi zobje – očetje naj bi bili glavni krivci za krive zobe, obliko čeljusti in dlesni. Oni naj bi vplivali tudi na kakovost zob.

Višina otroka naj bi bila odvisna od očetove višine.

Neplodnost – nekateri znanstveniki trdijo, da je slaba kvaliteta sperme lahko genetski problem. Otrok, ki je spočet s procesom umetne oplodnje, naj bi imel težave s plodnostjo.

Spol – moški geni naj bi določali spol otroka. Napoved lahko naredite s pregledom družinskega debla.

Barva očiobrazne linije in barva oči naj bi bile pri otroku iste kot pri očetu.

Višinavišina otroka naj bi bila odvisna od očetove višine. Višji očetje imajo visoke otroke.

Obrazne linije in barva oči naj bi bile pri otroku iste kot pri očetu.

Kako naj bi se dedovala inteligentnost?

Inteligentnost naj se ne bi prenašala z očeta na sina. Če je oče genij, sin verjetno ne bo. Inteligentnost naj bi od očeta nasledila hči.

Hči naj bi nasledila polovico očetove pametiMoški otrok naj bi nasledil inteligentnost od mame, ki jo je ona nasledila od svojega očeta.

Kakšen bo torej otrok?

Kakšen bo torej otrok?

Če želite narediti napoved, ali bo vaš sin genij, bodite pozorni na to, kakšen je oče sinove mame. Hči bo verjetno nasledila polovico očetove pameti, pa tudi polovico njegovih muh. Hči naj bi se obnašala kot mama, um bo imela očetov.