Ure proizvajalca Braun slovijo po funkcionalnem in brezčasnem dizajnu, ki ga v ospredje postavlja tudi nov model BN0265. Kaj so nam nemški mojstri pripravili tokrat?

Elegantna kronografska ura Braun BN0265 dokazuje, da so ključne vrednote blagovne znamke, na katere se Braun osredotoča že več kot pol stoletja, cenjene še danes. Podjetje v prvi vrsti stremi k temu, da izdeluje ure, ki združujejo funkcionalnost, kakovost in estetiko, hkrati pa se izogiba dodajanju mnogokrat nepotrebnih detajlov.

Ura, ki je dobila novo preobleko, zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo, za katero skrbi dvojno zaobljena leča, ki odbija svetlobne žarke. Po njeni zaslugi bo pogled na številčnico vedno jasen. Kot, iz katerega boste želeli pogledati na uro, pri tem ne bo igral nobene vloge.
Kvarčni mehanizem s kronografom, ki poganja model BN0265, se skriva pod številčnico mat srebrne barve, izdelano iz nerjavečega jekla.

Da je model BN0265 zares vreden omembe, potrjuje tudi prestižna nagrada iF design 2019. Oblikovalec ur Richard Benc je povedal, da zasluge gredo predvsem mehanizmu, ki odbija svetlobne žarke, kar poveča čitljivost številčnih.

Ura je dostopna v treh barvah, in sicer črni, črno.beli in srebrno-rjavi kombinaciji. Cena ure se giblje med 270 in 370 evri.

Galerija: Kronografska ura Braun BN0265