NU:RO ni zgolj naprava, ki se lahko pohvali s funkcionalnostjo, temveč ima neverjetno zapeljiv dizajn. To je minimalizem v obliki peščene ure, ki vas bo osupnil!

Ob pogledu na analogno uro NU:RO boste hkrati presenečeni in navdušeni. Ta minimalistična peščena ura na vašem zapestju je prav posebna, saj bosta vašo pozornost vzbudili dve številčnici (spodnja minutna in zgornja urna), ki se vseskozi usklajeno vrtita. Čas prikazujeta na sredini ure, kjer najdemo obliko peščene ure.

Napravo NU:RO je oblikoval newyorški oblikovalski studio Anton & Irene. Njena notranjost je skrita za steklom iz safirnega kristala, medtem ko je ovitek izdelan iz nerjavečega jekla črne barve. Ura NU:RO sicer tehta 58 g, njen premer znaša 40 mm, debelina pa 9,5 mm.

Ura NU:RO bo izšla v le 500 primerkih. Na voljo bo v treh različicah, ki se med seboj razlikujejo v barvi in materialu pasu – zbirate lahko med usnjenima pasoma črne ali bele barve in mrežo iz nerjavečega jekla. Takšna ura v vaši kolekciji ne bi bila odveč, kajne?

Galerija: NU:RO