Suzuki Jimny velja za luštkan avtomobil, ki je postal neverjetno priljubljen. Tokrat je dokazal, da se lahko tudi najpridnejši motorji spremenijo v zverine. Wald je storil vse, da ta osupljivi terenec postal črna zverina, ki mu je nadel imel Wald Suzuki Jimny Black Bison Edition.

Suzuki Jimny je izredno priljubljen mali terenec z zanesljivim štirikolesnim pogonom in tako ni čudno, da so si ga predelovalci že privoščili. Všečen in simpatičen avtomobil je s pomočjo predelave Wald Suzuki Jimny Black Bison Edition pokazal še svojo drugo stran, tisto temno, v kateri ga nismo vajeni ‒ terenec je tako postal črna zverina.

Wald je japonski predelovalec avtomobilov, ki je že nekaj terencev ‘oblekel’ v temno barvno shemo in s tem še poudaril njihove terenske atribute.

Wald Suzuki Jimny Black Bison Edition je dobil LED-luči v prednji odbijač, ki stilsko dopolnijo prednjo masko, pokrova žarometov in zračne odprtine na pokrovu motorja. ‘Podaljški’ blatnikov so povezani z odbijačem, da izpostavijo terenske pnevmatike in agresivna platišča. S

predaj na strehi imamo še dodaten par luči v LED-tehnologiji, zadaj pa spojler, da je celoten paket še agresivnejši. Prikupen Wald Suzuki Jimny Black Bison Edition se je s pomočjo predelave hitro prelevil v svojo ‘zlobno’ različico, s katero boste dali vsem vedeti, da mislite še kako resno pri spopadu s terenom.

Galerija: Wald Suzuki Jimny Black Bison Edition